Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru buldoexcavator Case 580LSP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LSP
Cod produs
VX5B98IH-RB
Out Of stock
Descriere
Aceasta coroana butuc buldoexcavator Case 580LSP este exact ceea ce cautai! Este o piesa originala, fabricata in uzina renumitului producator italian Carraro. Avem aceasta coroana reductoare pe stoc in depozitul nostru, gata de livrare. Tot la noi poti gasi orice alta piesa de schimb de care ai nevoie - daca se fabrica, in mod cert o avem sau o putem aduce!

Comanda acum o coroana butuc buldoexcavator Case 580LSP - vei fi multumit!
Achizitionand-o, te vei asigura ca sistemul de transmisie al utilajului tau isi face treaba chiar si in cele mai grele conditii. Astfel vei putea face fata cu brio urmatoarei provocari, iar afacerea ta va prospera. Noi, cei din echipa ACN Piese Utilaje, suntem mandri sa-ti fim parteneri de nadejde. Iti vom fi mereu alaturi, gata sa-ti oferim piese de schimb, consultanta gratuit si servicii tehnice! Te putem ajuta oriunde ai fi - avem o retea nationala de colaboratori, si un echipa mobil gata sa se deplaseze catre tine!

Coroana de transmisie se monteaza pe punte fata si, montata corect, va asigura o reparatie de durata!
Aceasta coroana de butuc Carraro face parte din angrenajul transmisiei finale, contribuind la sporirea cuplului. Este o piesa ce se inlocuieste periodic, intrucat dantura coroanei se deterioreaza in timp; cel mai adesea asta se datoreaza uzurii pinioanelor sau patrunderii obiectelor straine la contactul dintre coroana si pinioane.

Iti oferim coroana de butuc pentru buldoexcavator Case 580LSP la cel mai bun pret!
Vrem sa fim siguri ca iti oferim de fiecare data exact produsul de care ai nevoie. Avem o echipa de profesionisti care se ocupa de identificarea pieselor - chiar daca nu stii seria si codul piesei, noi o putem gasi dupa modelul utilajului tau. De asemenea, iti vom da informatii despre procedura de montaj si despre operatiunile de mentenanta periodica necesare.

Garantia pentru aceasta coroana reductoare Carraro este de 6 luni. In coletul in care vine piesa vei gasi atat certificatul de garantie, cat si factura fiscala.

Piesele comandate vor ajunge la tine rapid, in maxim 24 de ore! Desigur, daca doresti sa ne faci o vizita poti ridica personal comanda - coroana butuc buldoexcavator Case 580LSP - de la sediul nostru. Contacteaza-ne acum!

Recomandarea noastra este ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata in ansamblarea elementor de transmisie - trebuie acordata o atentie deosebita pozitionarii corecte a tuturor pieselor din angrenaj. Pentru ca totul sa fie ca la carte, ansamblul reductor trebuie lubrifiat si etansat, astfel te vei asigura ca perioada de exploatare este cat mai indelungata, cu mult peste termenul garantiei comerciale.

In cazul in care dantura coroanei este deteriorata, iti recomandam sa schimbi si pinioanele, iar etansarea transmisiei finale sa se faca folosind simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice
Dantura: 75 dinti
Diamentru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura