Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru miniincarcator Bobcat 543

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 543
Cod produs
CMTALRND-RA
Out Of stock
Descriere
Acest prezon miniincarcator Bobcat 543 este cea mai buna achizitie de facut, atunci cand vrei tot ce e mai bun pentru utilajul tau. In depozitul nostru vei gasi tot ce are utilajul tau nevoie pentru a functiona perfect, asa cum este si aceasta piesa remarcabila! Prezonul acesta semnat Bobcat fixeaza janta de butuc, iar asta nu e de ici de colo! De cele mai multe ori se intampla sa trebuiasca sa iei situatia in propriile maini, sa incerci sa faci montajul in regim propriu.

Ok. Dar, te rugam, inainte sa faci asta, documenteaza-te si asculta sfaturile specialistilor! Caci, pentru ca montarea prezoanelor sa fie eficienta, este necesar ca pentru inceput sa le strangi manual, dupa care poti folosi o cheie. Odata ce ai montat toate prezoanele va trebui sa le verifici inca o data pentru ca, daca s-a strecurat vreo eroare, ar putea avea urmari dintre cele mai grave.

Acest prezon miniincarcator Bobcat 543 este un articol performant!
Rolul componentei noastre este acela de a fixa janta de butuc. Deseori am discutat despre cum poti potenta durata de viata, sau calitatile piesei achizitionate, facand referire la un montaj corect. Ai cateva detalii succinte mai jos, iar pentru mai multe informatii, afla ca esti asteptat de o intreaga echipa super-duper!

Consultanta gratuita - informatii avizate!
3...2...1... Start! Start pentru suport tehnic gratuit! Start pentru informatii faine, primite exact atunci cand ai nevoie de ele! Start pentru produse perfect compatibile! Start pentru zero stres! Start pentru utilaje care functioneaza perfect! Start pentru tine!

Nu primesti un colet ce contine doar componenta aleasa. Primesti si toate actele acesteia! Un prezon miniincarcator Bobcat 543 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un prezon pentru miniincarcator Bobcat 543 este o componenta tare faina! Tot ce ai de facut pentru a intra in posesia ei este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Of, montajul! Aceasta cheie a tuturor usilor! Acest deschizator de drumuri. Acest soi de stapan puternic care da ritmul muzicii pe scena muncii unui utilaj. Montajul te ridica, sau te coboara. Esti vulnerabil in fata lui, asa ca, cinsteste-l!

Specificatii tehnice

• Lungime totala: 58 mm
• Lungime filetata: 14 mm
• Metric si pas filet: 15 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura