Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru miniincarcator Bobcat 540

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 540
Cod produs
CBHAKULN-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de prezon miniincarcator Bobcat 540 fixeaza janta de butuc. Ofera stabilitate si siguranta in timpul exploatarii. Componenta noastra va sustine toata greutatea miniincarcatorului tau, stabilizand si fixand corect janta de butuc. Montarea prezoanelor nu este atat de simpla pe cat pare, motiv pentru care se recomanda ca aceasta operatiune sa fie facuta intr-un service specializat.

Daca esti pus in situatia de a efectua operatiunea, trebuie sa stii in ce consta acest proces si sa ai instrumentele necesare, precum cric si cheie. Cateva detalii tehnice si detalii referitoare la operatiunea propriu-zisa ti-ar prinde bine, nu-i asa? Ce bine ca ne ai pe noi! Iti putem impartasi din cunostintele noastre, dar te putem indruma si catre service-uri faine! Hai sa facem cea mai buna colaborare!

Acest prezon miniincarcator Bobcat 540 este un produs durabil!
Rolul componentei noastre este acela de a fixa janta de butuc. Deseori am discutat despre cum poti potenta durata de viata, sau calitatile piesei achizitionate, facand referire la un montaj corect. Ai cateva detalii succinte mai jos, iar pentru mai multe informatii, afla ca esti asteptat de o intreaga echipa super-duper!

Consultanta gratuita - produse alese pe spranceana!
3...2...1... Start! Start pentru suport tehnic gratuit! Start pentru informatii faine, primite exact atunci cand ai nevoie de ele! Start pentru produse perfect compatibile! Start pentru zero stres! Start pentru utilaje care functioneaza perfect! Start pentru tine!

Nu primesti un colet ce contine doar componenta aleasa. Primesti si toate actele acesteia! Un prezon miniincarcator Bobcat 540 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Un prezon pentru miniincarcator Bobcat 540 este o componenta tare faina! Tot ce ai de facut pentru a intra in posesia ei este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Of, montajul! Aceasta cheie a tuturor usilor! Acest deschizator de drumuri. Acest soi de stapan puternic care da ritmul muzicii pe scena muncii unui utilaj. Montajul te ridica, sau te coboara. Esti vulnerabil in fata lui, asa ca, cinsteste-l!

Specificatii tehnice

• Lungime totala: 58 mm
• Lungime filetata: 14 mm
• Metric si pas filet: 15 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura