Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie pentru buldoexcavator Caterpillar 428E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428E
Cod produs
QH3CZKXO-E
Out Of stock
Descriere
Totul mergea struna, erai in grafic, dar… totul s-a naruit cand ai pierdut cheia de contact de la utilajul tau! Stim ca nu e o bucurie, dar putem sa iti facem una. Avem acest contact cheie buldoexcavator Caterpillar 428E la indemana, te asteapta pe rafturile noastre.
De ce e deja aici? Poate chiar pentru a iesi rapid si tu dintr-o astfel de situatie! Hai sa ne auzim, sa stim unde sa il livram!

Suna-ne! Si vei primi rapid mai mult decat o piesa de schimb! Ai sansa sa primesti mult mai multe informatii despre mentenanta si intretinerea utilajului tau, de la unul dintre consultantii nostri. Informatii care, pe langa piesele de schimb achizitionate, te vor ajuta sa ai un utilaj functional rapid, dar si pentru mult timp.

Acest contact cheie buldoexcavator Caterpillar 428E te scoate rapid din necaz!
Nu mai sta pe ganduri! Cere o oferta! Iar noi iti vom confirma, la un acelasi apel, daca acest contact cu cheie este sau nu compatibil cu utilajul pe care vrei sa il montezi. Ca sa scapi si de grija asta!

De fapt, cu un apel catre noi impusti mai multi iepuri: plasezi comanda pentru piese, primesti consultanta tehnica gratuita, te putem pune in legatura cu un mecanic experimentat, pentru un montaj profesionist al pieselor achizitionate! Doar suna-ne si te convingi!

Livrarea pachetului cu acest contact cheie buldoexcavator Caterpillar 428E se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat si dureaza circa 24 de ore. Vei achita rambursul dupa deschiderea coletului. Totodata, poti ridica piesa in timp util de la sediul firmei noastre din apropiere de Bucuresti.

Ai nevoie de ajutor la montaj sau intampini probleme tehnice majore la utilaj?
Nu-ti irosi timpul si contacteaza-ne pentru a te pune in contact cu mecanicii nostri. Astfel nu va fi necesara deplasarea echipamentului intr-un service si te bucuri de reparatii de durata. Pentru mai multe detalii ia legatura cu consilierii nostri!

Specificatii tehnice

Numar pini mufa: 4
Trimite mesaj
Din Gura in Gura