Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie Doosan K1009605B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
OMPZJWX4-AT
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti o dupa-amiaza in care esti la munca, la volanul robustului tau utilaj Doosan, si, la un moment dat, trebuie sa-l repornesti… doar ca, nu raspunde la comenzi. Frustrant, nu-i asa? Problema ar putea fi simpla: contactul si cheia care formeaza puntea esentiala pentru sistemul de aprindere sunt de vina. Situatia poti fi remediata rapid si eficient, iar produsul nostru de azi este solutia cheie! Acest contact cu cheie Doosan K1009605B este o piesa electrica vitala pentru buna functionare a utilajului tau. Fabricat din materiale rezistente si durabile, acest set de contact si chei este conceput sa reziste rigorilor zilnice de pe santier sau in agricultura.

Setul este intotdeauna pe stoc si gata sa fie livrat in circa 24 de ore, astfel incat tu sa iti poti relua treaba fara intarzieri inutile. ACN Piese Utilaje este aici pentru tine, oferindu-ti nu doar un contact cu cheie cum este acesta, ci si o gama larga de piese si servicii de calitate superioara. Esti in domeniul agriculturii sau constructiilor? Ai intrebari tehnice sau ai nevoie de consultanta? Echipa noastra de specialisti este pregatita sa te asiste.

Achizitioneaza contact cu cheie Doosan K1009605B fara intarziere!
Rolul acestei piese este esential: conecteaza circuitul care asigura voltajul necesar electromotorului pentru a porni motorul termic. Un contact cu cheie Doosan K1009605B defect poate insemna intarzieri costisitoare sau chiar oprirea activitatii.

Bucura-te de multiple beneficii alaturi de noi!
Nu uita, la ACN Piese Utilaje, pe langa partea de vanzari, iti oferim si un serviciu de consultanta tehnica gratuita pentru a te ghida in orice situatie tehnica intampini. Suntem doar la un apel distanta!

Livrare
Nu vei astepta prea mult ca acest contact cu cheie Doosan K1009605B sa ajunga la tine. Ti-l expediem de indata ce plasezi comanda. Ai aici datele noastre de contact! In plus, ai posibilitatea sa ridici personal coletul de la sediul nostru de langa Capitala, daca iti este la indemana.

Montaj
Pentru montajul contactului, iti recomandam sa te adresezi unui service autorizat. Noi suntem aici sa te indrumam spre cea mai apropiata si competenta optiune. Si mai mult decat atat, iti oferim consultanta tehnica gratuita pentru a te asigura ca alegi piesele potrivite, compatibile cu utilajul tau.

Specificatii tehnice

contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
Diametru exterior - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura