Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Contact cu cheie Caterpillar 7600002

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 7600002
Cod produs
GIKZO2EQ-SC
Out Of stock
Descriere
Acest contact cu cheie Caterpillar 7600002 este cea mai buna varianta pe care o gasesti pe piata interna. A fost conceputa si fabricat pentru a rezista neintrerupt o perioada indelungata, la un numar foarte mare de actionari. Poate ca rolul contactului cu chei este simplu insa, in acelasi timp, este crucial - este cel care face ca deplasarea utilajului tau sa fie permanent sub control. Piesa de schimb este permanent la noi in depozit, gata de drum catre tine si usor de livrat in orice zona din tara

Si m-ai dus la apa la Gilort/si eu neica nu stiam sa-not. Asa ca am stat amandoi pe mal si ne-am gandit cum sa-ti cer mana de la tac-tu. Caci la cat de aprig era, ori zicea ia-o cu nunta, ori imi facea cerea in casatorie guler. Mai tii minte draga Marie cand i-am spus, “tata socru, am casa, am masa, si am si un buldo nou noutz; lucreaza nonstop, ne pune painea pe masa; daca mi-o dai, o tin printesa”. Ce crezi, a cedat usor? “Cine are grija de masina cand se strica?” Intrebarea grea. Daca raspundeam gresit, Marie, aveai alt barbat acuma. ACN Piese Utilaje, am raspuns timid. Aaa! Pai zi asa, baiete. Ia-o! e a ta. Multumesc ACN!

Contact cu cheie Caterpillar 7600002 rasare odata cu soarele
Aceasta piesa este un soi de vedeta. Ea reflecta poate cel mai bine starea utilajului. Nu spui intotdeauna ca o ia la cheie, atunci cand e bine? Sau ca ii dai “un spritz”? Toate se refera la acest contact, el da desteptarea, cu el canta cocosii.

Un consult la minut
Tragem impreuna la caruta aceasta comuna, deci trebuie sa fim solidari. Si nu solitari. De aceea, ne-am gandit la serviciul de consultanta gratuit pe care ti-l oferim. Suntem alaturi de tine oricand si oriunde te-ai afla. Vei primi: o identificare corecta a situatiei, o solutie personalizata si interventia mecanicului la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli. Jucam cu aceleasi tricouri.

Garantie
Ca sa nu existe confuzii mai tarziu, este bine sa ai toate documentele in regula. Facturi, documente de insotire a marfii, procese verbale de receptie, etc. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Un contact cu cheie Caterpillar 7600002 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Pasii pentru etapa de post comanda aceastei piese sunt simpli. Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostrum. Coroana va ajunge, la tine, in aproximativ 24 de ore, cu curierul. Daca esti in criza de timp, exista si posibilitatea de a face o vizita la sediul nostru. Ne aflam in apropierea Bucurestiului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Tu alegi!

Montaj
Montajul iti permite sa ai tot felul de idei si initiative, insa functioneaza doar una - alege doar un mecanic cunoscator. Orice alta varianta de duce din vis in cosmar. Unul cu utilaje tarandu-se amenintator dupa tine pentru ca te-ai zgarcit la un specialist. Ia-ti un mecanic bun si vei dormi linistit.

Specificatii tehnice
• Numar pini mufa: 4
Trimite mesaj
Din Gura in Gura