Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru miniincarcator Bobcat S650

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S650
Cod produs
3W4VSH7C-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de prezon miniincarcator Bobcat S650 este componenta dedicata miniincarcatorului tau, o piesa care a fost semnata Bobcat si pe care noi o avem acum la o oferta fabuloasa! Iti sugeram sa asiguri o mentenanta corespunzatoare unui prezon, deoarece el este supus unor forte care il pot uza, care il pot degrada mai repede decat te astepti.

Rotile sunt componente extrem de importante in angrenajul oricarui vehicul, iar fiecare dintre acestea au in angrenajul lor o componenta denumita „janta”. Ei bine, pentru fixarea jantei de butucul rotii se folosesc niste suruburi de mici dimensiuni, care se numesc „prezoane”.

Ce sunt prezoanele si ce rol au in functionarea optima a utilajului tau? Prezoanele sunt niste elemente de prindere si fixare care asigura maximul de stabilitate in timpul exploatarii vehiculului.

Acest prezon miniincarcator Bobcat S650 este o alegere perfecta!
Rolul componentei noastre este acela de a fixa janta de butuc. Deseori am discutat despre cum poti potenta durata de viata, sau calitatile piesei achizitionate, facand referire la un montaj corect. Ai cateva detalii succinte mai jos, iar pentru mai multe informatii, afla ca esti asteptat de o intreaga echipa super-duper!

Consultanta gratuita - asa nu dai gres!
Consultanta inseamna suport. Consultanta inseamna informatie. Consultanta inseamna idei. Toate acestea vin gratuit catre tine, fara niciun cost ascuns. Pentru ca vrem ca tu sa stii ca alegi fain, inca dinainte de a te decide!

Un prezon miniincarcator Bobcat S650 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Lucreaza in liniste: noi iti trimitem toate actele componentei achizitionate!

Un prezon pentru miniincarcator Bobcat S650 este o achizitie corecta! Tot ce ai de facut pentru a intra in posesia componentei, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Ai idee ce inseamna un montaj deficitar? Dezastru. Asta e cuvantul. Noua piesa achizitionata poate fi compromisa, la fel si sansa ca vehiculul tau sa ruleze optim. Nu accepta niciun fel de compromis!

Specificatii tehnice

• Lungime totala: 58 mm
• Lungime filetata: 14 mm
• Metric si pas filet: 15 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura