Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina sistem franare pentru miniincarcator Bobcat 463

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 463
Cod produs
0IE4KGTN-RE
Out Of stock
Descriere
Optand pentru aceasta bobina sistem franare miniincarcator Bobcat 463 la o calitate inalta, nu vei da gres! Avand in vedere volumul de munca intens si solicitant la care este supus utilajul, acesta are nevoie de sustinerea unor piese de schimb puternice, performante si rezistente. Acestea ii vor conferi puterea si energia de care are nevoie pentru a duce la bun sfarsit orice activitate. Unde le poti gasi? Intra pe site-ul nostru pentru a face cunostinta cu acestea. De la cele mai mici, pana la cele mai mari, toate piesele noastre de schimb promit ca iti garanteaza succesul! Alege calitatea!

Nu ezita sa ne contactezi atunci cand simti ca o situatie neplacuta iti pune bete in roate. Daca nu reusesti sa identifici solutia potrivita cat mai repede cu putinta, contacteaza-ne telefonic sau lasa-ne un mesaj, iar noi te vom sfatui asa cum stim mai bine. Echipa noastra este foarte bine pregatita, documentandu-se zi de zi. Impreuna, vom descoperi solutia eficienta si rapida pentru problema cu care te confrunti. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Bobina sistem franare miniincarcator Bobcat 463 - rezistenta sa va fi pe masura asteptarilor tale!
Prietenele sale cele mai bune, piesele de schimb ii ofera sustinerea utilajului, in timpul activitatilor la care este supus. Inzestrate cu diferite responsabilitati, acestea provin aparitia unor probleme ce ar putea sa incentineasca modul de lucru al utilajului. O astfel de bobina sistem franare miniincarcator Bobcat 463 transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

Tu doar contacteaza-ne, de restul ne ocupam noi!
Bunastarea clientilor nostri este importanta! Serviciul gratuit de consultanta a fost infiintat din dorinta de a le oferi acestora o serie de servicii, fara de cusur, reusind sa le fim alaturi, pe tot parcursul activitatilor sale. Astfel, alaturi de noi, beneficiezi de o serie de servicii, precum:
• Identificari corecte
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt a tarii te afli.

O astfel de bobina sistem franare pentru miniincarcator Bobcat 463 dispune de toate actele necesare! Certificatul sau de garantie este valabil 6 luni si vizeaza posibilele defectiuni din fabrica.

Stim ca, intotdeauna, esti pe graba! Pasii pentru a comanda o piesa de schimb sunt simpli. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea de pe site-ul nostru. Ulterior, dupa pregatirea exemplara a coletului, acesta ii va fi predat curierului si va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Insa, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului daca timpul nu iti permite sa astepti. Alegerea este doar a ta!

Pentru a fi sigur ca totul functioneaza asa cum ar trebui, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. In ceea ce priveste montarea unei piese de schimb, acestia vor sti cum sa manevreze piesa de schimb astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur.

Specificatii tehnice
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura