Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat T590

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T590
Cod produs
UEMA1IVT-SC
Out Of stock
Descriere
Piata pieselor de schimb este un spatiu extins cu nenumarate variante sau modele de produse. Nimeni nu va reusi de unul singur atunci cand trebuie sa faca o alegere. Pentru o decizie corecta este nevoie de un specialist. Noi ii stim pe cei mai buni - consultantii nostri. Ei vor recomanda intotdeauna cu argumente solide aceasta mufa cuplare rapida atasament Bobcat T590 din imagini! Este un produs absolut original, care nu apuca sa faca veacul in depozitul nostru. Grabeste-te si comanda-l!

Ne facem in permanenta timp sa fim acordati la schimbarile care intervin in activitatea ta. Incercam sa tinem aproape cautand solutii la problemele tale tehnice, chiar inainte ca acestea sa apara. Ne bazam pe o echipa tanara, foarte pregatita si proactiva, gata pentru orice interventie. Contactele cu consultantii nostri sunt deschise non stop. Ne poti scrie, ne poti suna, sau poti veni direct la noi la depozit. Suntem liantul dintre cerintele tale si solutiile noastre.

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat T590 - eterna Terra Nova!
Aceasta mufa cuplare este o piesa plina de calitati. Corpul metalic nichelat o protejeaza anti-coroziune si anti-contaminare. Toate filetele sunt acoperite cu etansant. Reprezentand o legatura rapida intre furtune, este realizata dintr-un material extra rezistent. Ai toate motivele sa o comanzi chiar acum.

Ti-a batut primavara in geam!
Atunci cand ai luat legatura cu consultantii nostri. Ti-au gasit pe loc solutia la problema. Si te-ai linistit pe loc cand ai aflat de pretul ultra prietenos. Apoi ai aflat ca serviciul nostru de consultanta este gratuit. Si ca iti mai putem oferi:
• Identificare corecta a problemei
• Orientare catre nevoile tale legate de calitate, pret si viteza de executie
• Solutii personalizate
• Recomandari verificate pentru montaj

Aceasta mufa cuplare rapida atasament pentru miniincarcator Bobcat T550 cumparata de la noi este un produs absolut nou. Desigur, si original. Poate ascunde, dar foarte rar, un viciu de fabricatie care sa o faca nefunctionala. De aceea iti vom trimite si un certificat de garantie, pentru defecte de fabricatie, valabil 6 luni de zile.

Livram oriunde in tara, in orice colt. Comanda se face simplu, fie telefonic, fie scriindu-ne o scrisorica electronica. Piesa solicitata  va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca situatia este urgenta, exista si posibilitatea de a ne vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Abia asteptam sa te cunoastem!

Montajul poate fi, fie o simpla operatiune cu final fericit, fie un esec total. Depinde doar de cat de serios tratezi momentul. Te sfatuim sa eviti improvizatiile, chiar daca esti tentat sa le faci. Nu stii niciodata ce iese, dar aproape intotdeauna nimic bun. Urmeaza, asadar, drumul cel mai scurt, adica cel pe care il cunosti - lasa un mecanic sa se ocupe. Daca nu cunosti unul, trimitem noi.

Specificatii
Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 38 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 108 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura