Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru buldoexcavator Case 580SL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SL
Cod produs
FD647015-RB
Out Of stock
Descriere
Esti negru de suparare, nu-ti vine sa crezi asa ceva! Cum sa piarda nationala noastra de fotbal in fata celor din Muntenegru? Daca ai fi tu antrenor, cu siguranta lucrurile ar fi stat altfel! Ochiul tau ager ar fi observat din timp ca transmisia incepe sa scartaie, faceai schimbare la pauza si trimiteai in teren o coroana butuc buldoexcavator Case 580SL noua! Ea vine din Italia, unde uzina Carraro scoate piese-campion pe banda rulanta.

Trebuie sa fim sinceri cu tine, n-o sa ajungi vreodata antrenor la Real Madrid. Ai atribute valoroase, dar cel mai bine te pricepi sa administrezi parcul de utilaje industriale, nu lotul de fotbalisti celebri. Stii sigur ca n-o vei da in bara, pentru ca ai in spate echipa ACN Piese Utilaje. Ei se ocupa de tot - identificarea pieselor, livrare, garantie, montaj. Au si un departament de service mobil care vine oriunde le ceri, putem spune ca joaca numai in deplasare.

Dotat cu o coroana butuc buldoexcavator Case 580SL noua, utilajul tau va inregistra victorii categorice!
Pentru ca transmisia utilajului tau sa aiba performeze, e important ca piesele componente sa functioneze ca o echipa de top. Coroana reductoare e cea care - asemenea unui fundas central - pune osul la treaba. Joaca in aparare, in angrenajul transmisiei finale, si ajuta din plin la dezvoltarea unui cuplu de forta sporit.
Rareori se accidenteaza, si asta se intampla mai mereu din aceleasi cauze - deteriorarea pinioanelor, deformari datorate socurilor mecanice, sau patrunderea obiectelor nedorite intre coroana si pinioane.

Cheia castigarii campionatului e la tine, comanda acum o coroana butuc buldoexcavator Case 580SL 100% originala!
Consultantii ACN Piese Utilaje sunt capabili sa te ajute in orice situatie! Putem identifica piesa de care ai nevoie din poze, dupa dimensiuni, sau in functie de utilajul pe care era montata! Deci nu-ti fa griji daca nu stii codul si seria piesei! Impreuna cu piesa noua, vei primi si informatii despre procedurile de montaj si de mentenanta periodica.

Termenul de garantie are o durata de 6 luni, si acopera inclusiv eventuale defecte de fabricatie. Noi am intalnit foarte rar asemenea situatii. In coletul de la noi vei gasi atat factura fiscala, cat si certificatul de garantie.

Iti promitem ca vei avea rapid piesele comandate, de obicei in maxim 24 de ore! Sau poti veni sa iei coroana de butuc pentru buldoexcavator Case 580SL direct din sediul nostru, ne-ar placea sa te cunoastem! Ia legatura cu noi!

Montajul coroanei reductoare se va face pe puntea fata. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din cadrul ansamblului de transmisie necesita o grija deosebita. De aceea, iti recomandam sa apelezi la un mecanic cu experienta in astfel de lucrari.

Nu uita nici de operatiunile de etansare si lubrifiere, astfel vei garanta ca ansamblul reductor va avea o viata lunga. In cazul in care dantura coroanei este deteriorata, iti recomandam sa schimbi si pinioanele, iar etansarea transmisiei finale sa se faca folosind simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice

Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura