Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Case 580SL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SL
Cod produs
K2B3AJ5M-RB
Out Of stock
Descriere
Hai sa-ti testez cunostintele despre branduri de top! Microprocesoare? Corect, Intel! Ceasuri de lux elvetiene? Asa este, Rolex, ai nimerit-o!
Coroana reductor buldoexcavator Case 580SL made in Italy? Cum, nu stii?! Pai asta era intrebarea cea mai usoara! OK, hai ca-ti dau raspunsul, este vorba despre Carraro! Au cea mai tare fabrica de piese de transmisie pentru utilaje, toti producatorii mari folosesc componentele lor!

Partea cea mai faina e ca poti avea o piesa Carraro originala chiar de pe o zi pe alta, nu e nevoie sa o comanzi din Italia. O gasesti la ACN Piese Utilaje, practic depozitul nostru e ca un mall imens in care gasesti absolut tot ceea ce-i trebuie utilajului tau. Serviciile sunt ireprosabile - primesti garantie, sfaturi tehnice de specialitate, si totul la preturi foarte atractive. Nici cu montajul nu vei avea stres, un simplu apel telefonic si echipajul mobil pleaca imediat spre tine.

Scapa de griji - alege o coroana reductor buldoexcavator Case 580SL cu livrare in 24 de ore!
O fi el ditamai utilajul de cateva tone, dar fara o coroana de butuc functionala e redus la statutul de exponata de muzeu! Coroana de butuc  joaca un rol esential in sistemul transmisiei finale, contribuind la sporirea cuplului generat de motor. E robusta si rezista mult timp, iar daca tii cont de sfaturile de mentenanta oferite de specialistii nostri, vei vedea ca e o piesa de cursa lunga.

Nu putem sti cu certitudine de ce a cedat vechea ta coroana de butuc, dar intuim ca e unul din scenariile-problema tipice - socuri mecanice puternice, pinioane grav deteriorate, sau obiecte straine ce au patruns la contactul dintre coroana si pinioane.

Alege sa dai un plus de valoare utilajului tau, doteaza-l cu o coroana reductor buldoexcavator Case 580SL noua!
Consultantii ACN Piese Utilaje sunt capabili sa te ajute in orice situatie! Putem identifica piesa de care ai nevoie din poze, dupa dimensiuni, sau in functie de utilajul pe care era montata! Deci nu-ti face griji daca nu stii codul si seria piesei! Impreuna cu piesa noua, vei primi si informatii despre procedurile de montaj si de mentenanta periodica.

Termenul de garantie are o durata de 6 luni, si acopera inclusiv eventuale defecte de fabricatie. Noi am intalnit foarte rar asemenea situatii. In coletul de la noi vei gasi atat factura fiscala, cat si certificatul de garantie.

Iti promitem ca vei avea rapid piesele comandate, de obicei in maxim 24 de ore! Sau poti veni sa iei coroana reductor pentru buldoexcavator Case 580SL direct din sediul nostru, ne-ar placea sa te cunoastem! Ia legatura cu noi!

Montajul coroanei de transmisie finala se va face pe puntea fata. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din cadrul ansamblului de transmisie necesita o grija deosebita. De aceea, iti recomandam sa apelezi la un mecanic cu experienta in astfel de lucrari.

Nu uita nici de operatiunile de etansare si lubrifiere, astfel vei garanta ca ansamblul reductor va avea o viata lunga. In cazul in care dantura coroanei este deteriorata, iti recomandam sa schimbi si pinioanele, iar etansarea transmisiei finale sa se faca folosind simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice

Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura