Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat T200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T200
Cod produs
I9EDGPKV-SC
Out Of stock
Descriere
Consilierii nostri tehnici iti pot vorbi ore intregi despre piesele de schimb din depozit. Dar... tu nu ai timp pentru ca lucrarile te asteapta. Iar utilajul tau este acum in parc, cazut pe ganduri. L-a lasat tocmai piesa numita mufa cuplare rapida atasament Bobcat T200 - vrei una noua. Asadar, facem un brief pentru tine: o avem, este cea mai buna de pe piata, este la un pret competitiv si abia asteapta sa o incarcam la curier ca sa ajunga a doua zi la tine. Esti la 500 de kilometri distanta? Doar ti se pare. Cum am spus, ajunge chiar a doua zi.

O lucrare de constructii industriale este una grea. Nici nu stii de unde incepe si unde se termina. Numai inginerii o stiu si arhitectii.  Acolo nu se pune doar o caramida peste o alta caramida. Ce tare ar fi. Tu doar tragi de Bobcat sa isi faca ce primeste pe hartie sa faca. Desigur, se poate intampla ca piesa de schimb pe care tocmai ai montat-o sa aiba un defect de fabricatie. Sa moara Bibi, exact asta iti lipsea! Alti bani, alta distractie! No man,  stay cool. Ia intreaba la contabila. O sa vezi ca are garantia de la piesa si ca inlocuitoarea ei vine imediat.

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat T200 - file de poveste!
Fiecare piesa de schimb vine de acasa cu lectia invatata. Trebuie doar sa o asculti cu atentie. Daca lectia nu este expusa ca in carte, ora este compromisa si sufera intreg colectivul. Asadar, in cazul acestei mufe, mare grija la etansare si la materialul din care e construita. Ca sa reziste proceselor chimice din sistemul hidraulic. Daca sunt scurgeri pe la cuplura , mufa trebuie inlocuita. Ia decizia la timp, n-o amana!

Salut! Primesti un consult!
Defectiunile pot aparea oricand, oriunde, nu plange dupa ele. Vin ele singure. Important este sa nu le lasi sa-ti afecteze activitatea. Exista solutii, intotdeauna exista solutii. Ai doar nevoie de un consultant care le stie pe toate. Ai nevoie de consultantul nostru. Iti face recomandarile absolut gratuit. Merge pana in sufletul defectiunii si o repara. Suna-l repede, pana nu se ocupa cu altcineva!

Chiar ne pasa de modul cum se va potrivi aceasta mufa cuplare rapida atasament pentru miniincarcator Bobcat T200 primita de la noi. Fara sa insemne ca ne facem cumva griji. Si totusi, pentru orice surpriza neplacuta cauzata de vreun defect de fabricatie iti vom oferi un certificat de garantie valabil 6 luni de la data primirii piesei.

Am transformat etapa expeditiei intr-una placuta si perfect securizata in raport cu timpul de expediere. Avem parteneri cele mai bune firme de curierat din tara. Iti aduc piesa in 24 de ore, fie ploaie, fie vant. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Si tot maine utilajul isi poate relua activitatea. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si asa facem.

In privinta montajului, iti recomandam sa ne intrebi consultantii daca nu ai mecanic propriu. Nu te apuca tu sa faci montajul caci e buba. Este foarte important ca lucrarea de montaj sa fie executata de catre meseriasi. Noi cunoastem si nu doar unul. Oriunde te-ai afla noi cunoastem un mecanic. Ti-l trimitem ca sa termine reparatia. Si apoi, la treaba.

Specificatii
Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 38 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 108 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura