Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat S750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S750
Cod produs
CFU8AQY4-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns pe site-ul nostru intamplator, suntem siguri ca nu-l vei mai parasi. Site-ul este construit astfel incat sa fie usor de accesat. Este bine structurat si informat. Asadar, daca iti trebuie o mufa cuplare rapida atasament Bobcat S750 scrie-i denumirea la rubrica de cautare, da click pe search si vezi ce urmeaza. Nu e nicio ghicitoare, urmeaza sa o cumperi. Suntem pregatiti pentru tine si anticipam nevoile tale.

In ritmul acestor ani, tehnologia produce utilaje tot mai performante, tot mai noi. Care sunt insotite de carti tehnice noi, diferite de cele vechi. Cine sa le mai citeasca si pe astea? In mod cert nu tu. Nu trebuie sa iti bati capul cu literatura de specialitate. De asta se vor ocupa consultantii nostri. Ei citesc tot timpul, se informeaza, isi upgradeaza cunostintele teoretice. Orice piesa noua este imediat asimilata. Iar cand o primesti vine la pachet cu recomandarile noastre argumentate. Tu faci bussines, iar noi iti asiguram suportul.

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat S750 - eterna poveste!
Un inventator serios nu se gandeste doar la fotografia mare a masinii, ci si la componentele ei. El se va gandi intotdeauna si la sistemul hidraulic, practic sistemul circulator din utilaj. Iar cum poate circula lichidul vital prin furtune daca acestea nu sunt legate perfect prin mufe etanse, rezistente si fine in aceasi timp.

O zi buna, impreuna!
Gata, te poti linisti. Colegii mei au preluat cazul. Deja stabilesc planul ca sa rezolve corect la timp si corect problema tehnica. Ei vor alege piesa compatibila necesara schimbului si iti vor vorbi despre ea. Apoi iti vor recomanda un plan eficient de intretinere a utilajului, ca sa nu se mai defecteze. La urma veti stabili impreuna modul de expeditie astfel incat sa alegi varianta optima legat de timp si cost. De azi va fi bine.

Cumpara cu toata increderea de la noi aceasta mufa cuplare rapida atasament pentru miniincarcator Bobcat S750 noua. Este o piesa originala si rezistenta. Si vom adauga increderii tale un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Reducem riscurile la minim.

Iti doresti ca piesele comandate sa ajunga in timp util. Asa ca vom fi operativi inca de la primul apel sau mesaj pe site. Colaboram cu cele mai bune firme de curierat rapid.  Vei primi piesa in maxim 24 de ore oriunde in Romania. Poti face plata la primire. De asemenea, poti ridica piesa direct din depozit. Ne aranjeaza oricum. Alege modul care ti se potriveste utilizand datele din contact. De aici preluam noi.

Montajul unei piese de schimb poate fi un proces migalos. Sfatul nostru este sa nu te bagi tu sub capota, ci sa lasi sa faca asta un specialist din domeniu. Au existat situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat mult prea repede intrucat au fost lasate pe mainile unor amatori. Pe acestia pune-i sa aduca niste apa si sa spele putin rotile, dar la masina lasa-l doar pe mecanic. Daca nu ai, gasim. Cunoastem unul foarte priceput.

Specificatii
Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 38 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 108 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura