Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator Case 580LPS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LPS
Cod produs
O0NU5FSE-CD
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior buldoexcavator Case 580LPSeste o piesa de care are nevoie orice utilaj serios, rasat, cu pretentii de pedigri. O piesa originala Carraro. O astfel de bestie manierata nu trebuie lasata de izbeliste! Cand din cauza oboselii ii mai slabesc incheieturile, nu te lasa asteptat. Vino-i in ajutor cu piese de inalta calitate si care, pe deasupra, se si livreaza in aceeasi nota performanta.
Utilajul tau va fi multumit si va avea o pofta de lucru reinnoita. Apeleaza cu incredere la firma noastra. Ne pricepem la a aduce piese pe placul utilajului tau.

Experienta acumulata de-a lungul timpului, precum si cresterea echipei sunt doi factori ce garanteaza ca ne pasa de durerea utilajului tau. Impreuna suntem puternici!

Firma noastra se ocupa de bunastarea utilajului tau, fii sigur de asta! Am constatat ca in constructii si in agricultura, domenii in care se munceste din greu, o piesa cat de mica, buclucasa si cam neserioasa, poate pune in pericol zile sau chiar saptamani de activitate. De aceea am hotarat sa ne ocupam cu ce-i mai bun: piese de calitate si stocuri imbelsugate. Ne-am extins depozitul tocmai pentru a raspunde cat mai rapid cererilor oamenilor harnici.

Pretuim munca ta si, prin urmare, suntem pregatiti sa luptam pentru ea. Incercam sa aducem piese de oriunde s-ar afla si nu dam inapoi de la provocari a caror rezolvare te-ar putea ajuta. Impreuna pentru tine!

Bucsa pivot inferior buldoexcavator Case 580LPS e piesa de piesa!
Iti spunem din start ca bucsa nu e jucausa. Nu e caracterizata de ludic, tocmai pentru ca anuleaza jocurile din articulatia de directie. Iar pe langa asta, ii place sa fie darnica si sa isi ajute aproapele prelungind viata capetelor de bara. O astfel de bucsa sferica, rezistenta (dar nu incapatanata) si calitativa joaca un rol important in ceea ce priveste perpetuarea unei stari de buna dispozitie a anvelopelor.

Mai trebuie sa te convingem ca e o piesa de calitate?
Nu ne place cand nu avem raspunsuri la intrebarile clientilor, dar trebuie sa recunoastem ca ni se mai intampla si asta. Cert este ca niciodata nu ne dam batuti si facem atat de multe sapaturi pana gasim potrivirea cea mai buna. Te provocam sa ne pui o intrebare la care sa nu iti putem raspunde! Totusi, te incurajam sa tii intotdeauna cont de modelul utilajului tau, sa il intretii asa cum merita si sa ii oferi piese care nu va dau batai… de cap!

E clar ca o bucsa pivot inferior buldoexcavator Case 580LPS e piesa pe care trebuie sa o cumperi. Noi iti oferim si ceva in plus: garantie de 6 luni. Vei primi in colet certificatul si factura.

Livram cat ai clipi (daca punem la socoteala si somnul) o asemenea bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator Case 580LPS noua, in 24 de ore, oriunde pe teritoriul tarii. Ne place totusi sa ne si intalnim cu clientii nostri, asa ca te invitam sa vizitezi sediul nostru.

Privesti in zare si iti dai seama ca ai nevoie de alezare. Daca urechile carcasei puntii sunt ovalizate putem sa iti punem la dispozitie serviciile uneia dintre echipele noastre mobile, fiindca avem la indemana aparat de alezare. Contacteaza-ne pentru a vorbi cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Diametru interior 28mm
Diametru exterior 52mm
Inaltime 16mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura