Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa prindere brat Bob-Tach miniincarcator Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S160
Cod produs
I8DTO5ZP-AC
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti! Crede! Obtine! Imagineaza-ti o piesa de uzura de calitate! Crede ca exista! Pentru ca… aceasta chiar exista! Iar, apoi, obtine-o pentru utilajul tau! De unde? De la noi!
Care este piesa? Bucsa brat Bob-Tach Bobcat S160 - o piesa de uzura pe care este bine sa stii de unde o poti procura de fiecare data. Da, da! De la noi! De fiecare data!

Stim ca viata ta are un ritm destul de alert! Totul este in continua miscare, in continua schimbare. Santierul, ieri, arata intr-un fel, iar azi, arata altfel. Campul, la fel. Tu nu tii doar pasul cu proiectele tale, ci tii pasul cu viata intreaga. Iar utilajele tale fac ca lucrurile sa se intample.

Atunci cand vrei ca ritmul acesta sa fie pastrat, piesele de calitate chiar fac diferenta. Si aici, la noi, le gasesti de fiecare data. Pentru a te sustine in activitatea ta, am marit oferta, am marit echipa! Contacteaza-ne.

Bucsa brat Bob-Tach Bobcat S160 este o piesa atat de necesara!
Rolul bucsei este unul bine stabilit:
- asigura mobilitatea si
- preia uzura dintre brat si Bob-Tach.

Atunci cand bucsa este uzata, mobilitatea bratului este afectata. Iar activitatea ta, la fel! Atunci cand functionarea la capacitate maxima a utilajului este impiedicata de o bucse, pierzi timp si bani. Insa, daca te asiguri ca ai o piesa de calitate cum este aceasta pe care ti-o prezentam, aceasta situatie poate fi evitata. Si, poate, nu ar fi rau sa ai si rezerve!

Suna chiar acum! Ai gratuit consultanta!
Daca nu stii care este piesa sau consumabilul potrivit pentru utilajul tau, te ajutam noi. A identifica corect de ce are nevoie un utilaj pentru o functionare exemplara poate fi o provocare si atunci cand esti profesionist.

Nu-ti face probleme pentru ca nu stii! Daca ne dai doar cateva informatii despre utilajul tau, noi suntem aici si te ajutam. Colegii nostri de la departamentul de Identificari sunt foarte priceputi si asteapta sa-ti raspunda la intrebari, ori de cate ori ai nevoie.

Un produs de calitate cum este bucsa prindere brat Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat S160 are o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura. Bine, asta daca nu vrei sa treci si sa ridici piesele de la noi, ocazie cu care poti sa vezi si depozitul nostru. Poate mai ai nevoie si de o alta piesa!

Bucsa prindere brat Bob-Tach Bobcat S160 ti-o putem livra oriunde in tara, in maxim 24 de ore. Atunci cand este urgent pentru tine, noi te intelegem si te ajutam! Fii fara grija! Iti trimitem produsul acolo unde esti. Ne poti contacta la oricare din numerele de telefon pe care le avem afisate pe site.

Vrei sa cresti durata de utilizare a piesei? Adica, vrei ca utilajul tau sa functioneze mai bine si mai mult? Atunci iti recomandam ca montajul sa fie efectuat de profesionisti cu experienta. Ai nevoie de o recomandare in acest sens? Stii deja! Contacteaza-ne si te indrumam!

Specificatii tehnice

(22,5 - 37,5) x 51 x 88 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura