Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid sistem franare pentru miniincarcator Bobcat S220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S220
Cod produs
NGLJW1E8-RE
Out Of stock
Descriere
Un asemenea solenoid sistem franare miniincarcator Bobcat S220 nu ar trebui sa lipseasca din structura utilajului tau! Totul se intampla ca intr-o piesa de teatru. Fiecare piesa de schimb are un rol fundamental, facand parte dintr-o anumita categorie. Impreuna, acestea formeaza o echipa, influentand modul in care utilajul isi desfasoara activitatile. Actioneaza din timp atunci cand una dintre acestea incepe sa se uzeze sau cedeaza. Pe site-ul nostru, vei descoperi o gama diversificata de piese de schimb puternice si performante! Arunca o privire!

Utilajul pe care il detii este pionul cel mai important de pe tabla de joc! Masiv si impunator, acesta este supus unui volum de munca intens si solicitant. Tocmai din acest motiv, in timp, acesta s-ar putea confrunta cu fel de fel de probleme. Ai grija de starea acestuia de sanatate! Programeaza revizii periodice pentru acesta si verifica-i piesele de schimb inainte de inceperea programului de lucru. Pentru orice nelamurire, contacteaza-ne telefonic sau scrie-ne! Succesul tau este si succesul nostru!

Solenoid sistem franare miniincarcator Bobcat S220 - fara de care motorul nu ar mai fi el insusi!
Utilajul este suma tuturor pieselor sale de schimb! Motiv pentru care, functionarea acestuia eficienta depinde, exclusiv, de prezenta pieselor de schimb ce au fost inzestrate cu fel de fel de responsabilitati. Astfel, acest solenoid sistem franare miniincarcator Bobcat S220 are rolul de a transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

Facem sa se intample, fara doar si poate!
Grija noastra pentru clienti este una aparte! Tocmai din acest motiv, alaturi de noi, serviciul de consultanta este gratuit. Cu noi alaturi, pana si imposibilul devine posibil! Serviciul nostru de consultanta iti ofera o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:
• Identificari corecte
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj
• Interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli

Actele la control! Un astfel de solenoid sistem franare pentru miniincarcator Bobcat S220 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni, ce vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Rar ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este important sa cunosti toate detaliile.

Piesele noastre de schimb se grabesc sa ajunga la tine! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea de pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupam noi. Coletul iti va fi livrat in aproximativ 24-48 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Intrucat stim cat de presant poate fi timpul, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, facem cunostinta si iti prezentam depozitul nostru! Te asteptam cu drag!

Pentru a evita deteriorarea prematura a pieselor de schimb, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. Acestia vor sti cum sa manevreze piesele de schimb astfel incat montajul sa fie unul desavarsit. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui!

Specificatii tehnice
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura