Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid sistem franare pentru miniincarcator Bobcat S250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S250
Cod produs
5Q8UGTFA-RE
Out Of stock
Descriere
Cautarea a luat sfarsit! Un asemenea solenoid sistem franare miniincarcator Bobcat S250 este disponibil, oricand, in depozitul nostru. Intrucat stim cat de important este timpul, noi ne asiguram, constant, ca stocurile sunt reinnoite. Puternic, performant si rezistent, solenoidul nostru abia asteapta sa puna osul la treaba alaturi de utilajul pe care il detii. Mai mult, acesta provine dintr-un atelier de productie recunoscut pentru diversitate, dand dovada de o calitate la nivel inalt. Rezistenta sa va fi pe masura asteptarilor tale! Alege intelept pentru cel mai bun prieten al tau!

Alaturi de noi, pana si imposibilul devine posibil! Problemele au tendinta de a-si face simtita prezenta atunci cand te astepti cel mai putin. Nu le mai permite acestora sa-si puna amprenta asupra bunului mers al lucrurilor! Contacteaza-ne, iar noi iti vom intinde o mana de ajutor, fara doar si poate. Te vom sfatui asa cum stim mai bine, ghidandu-te spre identificarea solutiei eficiente si rapide pentru situatia neplacuta cu care te confrunti. Poti conta pe ajutorul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale!

Solenoid sistem franare miniincarcator Bobcat S250 - ajutorul de nadejde al motorului de utilaj! Calitatea face diferenta!
Utilajul este suma tuturor pieselor sale de schimb! Motiv pentru care, functionarea acestuia eficienta depinde, exclusiv, de prezenta pieselor de schimb ce au fost inzestrate cu fel de fel de responsabilitati. Astfel, acest solenoid sistem franare miniincarcator Bobcat S250 are rolul de a transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

Facem sa se intample, fara doar si poate!
Grija noastra pentru clienti este una aparte! Tocmai din acest motiv, alaturi de noi, serviciul de consultanta este gratuit. Cu noi alaturi, pana si imposibilul devine posibil! Serviciul nostru de consultanta iti ofera o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:
• Identificari corecte
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj
• Interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli

Actele la control! Un astfel de solenoid sistem franare pentru miniincarcator Bobcat S250 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni, ce vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Rar ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este important sa cunosti toate detaliile.

Piesele noastre de schimb se grabesc sa ajunga la tine! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea de pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupam noi. Coletul iti va fi livrat in aproximativ 24-48 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Intrucat stim cat de presant poate fi timpul, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, facem cunostinta si iti prezentam depozitul nostru! Te asteptam cu drag!

Pentru a evita deteriorarea prematura a pieselor de schimb, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. Acestia vor sti cum sa manevreze piesele de schimb astfel incat montajul sa fie unul desavarsit. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui!

Specificatii tehnice
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura