Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid sistem franare pentru miniincarcator Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
ODN1CJ43-RE
Out Of stock
Descriere
Tips&tricks despre acest solenoid sistem franare miniincarcator Bobcat S150 si rolul sau fundamental! Un solenoid face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor, avand o responsabilitate anume in ceea ce priveste performanta utilajului. Piesa de schimb fara de care motorul nu ar mai fi el insusi, solenoidul nu ar trebui sa lipseasca din structura utilajului tau. Asemenea tuturor pieselor noastre de schimb, si acest solenoid a fost prelucrat cu grija, atentie si precizie, in conformitate cu tehnicile moderne, fiind folosite materiale de calitate si rezistente. Nu mai face rabat de la calitate si alege doar ceea ce este mai bun!

Ne defineste profesionalismul! Intrucat tinem la fiecare client ce a ales sa colaboreze cu noi, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. Zi de zi, muncim cu pasiune si ambitie pentru a ne imbunatati serviciile. Nu ezita sa ne contactezi atunci cand simti ca o situatie neplacuta iti pune bete in roate. Noi iti vom intinde o mana de ajutor, fara doar si poate, sfatuindu-te asa cum stim mai bine. Impreuna, vom identifica solutia eficienta si rapida pentru problema cu care te confrunti. Suntem, doar, la un mesaj/ apel distanta!

Solenoid sistem franare miniincarcator Bobcat S150 - oportunitatea de a investi pe termen lung!
Utilajul este suma tuturor pieselor sale de schimb! Motiv pentru care, functionarea acestuia eficienta depinde, exclusiv, de prezenta pieselor de schimb ce au fost inzestrate cu fel de fel de responsabilitati. Astfel, acest solenoid sistem franare miniincarcator Bobcat S150 are rolul de a transforma impulsul electric in miscare ducand la actionarea franei.

Facem sa se intample, fara doar si poate!
Grija noastra pentru clienti este una aparte! Tocmai din acest motiv, alaturi de noi, serviciul de consultanta este gratuit. Cu noi alaturi, pana si imposibilul devine posibil! Serviciul nostru de consultanta iti ofera o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:
• Identificari corecte
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj
• Interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli

Actele la control! Un astfel de solenoid sistem franare pentru miniincarcator Bobcat S150 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni, ce vizeaza posibilele defectiuni din fabrica. Rar ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este important sa cunosti toate detaliile.

Piesele noastre de schimb se grabesc sa ajunga la tine! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau sa completezi cererea de pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupam noi. Coletul iti va fi livrat in aproximativ 24-48 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Intrucat stim cat de presant poate fi timpul, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, facem cunostinta si iti prezentam depozitul nostru! Te asteptam cu drag!

Pentru a evita deteriorarea prematura a pieselor de schimb, orienteaza-te doar catre specialistii din domeniu. Acestia vor sti cum sa manevreze piesele de schimb astfel incat montajul sa fie unul desavarsit. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui!

Specificatii tehnice
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura