Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bobina pentru miniincarcator Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
XVLWYH7C-RE
Out Of stock
Descriere
Aceasta bobina miniincarcator Bobcat S150 abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul tau! Prietenul cel mai bun al motorului de utilaj, un asemenea solenoid nu ar trebui sa lipseasca din schema miniincarcatorului pe care il detii. Face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor, reusind sa-si puna amprenta asupra modului in care functioneaza utilajul. Piesele de schimb reprezinta cireasa de pe tort pentru utilaj. Fara ele, acesta ar fi doar o carcasa goala.

Pasiunea este cea care ne-a adus impreuna! Avem o echipa foarte bine pregatita, gata sa te ajute oricand si oriunde! Contacteaza-ne telefonic sau pe retelele sociale, nu astepta ca situatia sa scape de sub control. Stabilim un diagnostic si gasim solutia potrivita! Activitatea ta se va desfasura in parametri normali.

Piesele de schimb si rolul lor fundamental
Fiecare piesa de schimb este unica, avand un rol bine definit in buna functionare a utilajului tau. Ai nevoie de aceasta electrovalva miniincarcator Bobcat S150 - are responsabilitatea de a comanda sistemul de franare al utilajului.

Aici serviciul de consultanta este gratuit!
Deoarece tinem la tine si la utilajul pe care il detii, inca de la inceput ne-am gandit sa infiintam serviciul de consultanta gratuit. Iti suntem alaturi oricand si oriunde! Stai fara grija! Prin intermediul acestui serviciu, vei beneficia de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utillaj pe care il detii si de interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli. Suntem in aceeasi echipa!

Aceasta bobina pentru miniincarcator Bobcat S150 vine insotita de un certificat de garantie valabil 6 luni ce vizeaza defectiunile din fabrica. Rar ne-am confruntat cu astfel de situatii, dar este bine sa cunosti toate detaliile.

Suntem constienti ca timpul este cea mai importanta resursa pe care o detii. Tocmai din acest motiv, avem vesti bune in ceea ce priveste livrarea pieselor de schimb. Contacteaza-ne telefonic sau depune o cerere pe site-ul nostru, iar aceasta bobina miniincarcator Bobcat S150 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca timpul te preseaza, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Abia asteptam sa te cunoastem!

Atunci cand vine vorba de montaj, in general, sfatul nostru este sa apelezi doar la specialistii din domeniu. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui. Ne poti contacta! Avem o echipa bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• Mufa cu trei pini tata
• 2 gauri cu diametrul de 7mm, la 56 mm distanta intre ele
Trimite mesaj
Din Gura in Gura