Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Mufa cuplare rapida atasament miniincarcator Bobcat S450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S450
Cod produs
RJZB9NSX-SC
Out Of stock
Descriere
Ei spun ca in lumea de azi poti scapa de orice, mai putin de taxe si de moarte. Mai e una - nu poti scapa nici de ziua cand cand trebuie sa schimbi o piesa la utilajul tau. Reparatia este raul necesar care trebuie sa i se intample. Asadar, intr-o zi vei avea nevoie de o mufa cuplare rapida atasament Bobcat S450 noua. Si nu de oricare. Ci una noua, rezistenta si fiabila. Pe cine cauti atunci? Ghici ACN ce-i! Nu sta mult pe ganduri, suna-ne!

Uneori munca noastra aduce cu activitatea unui investigator. Consultantii nostri sunt asemenea personajelor din filmele politiste, fiecare are un mister de dezlegat. Cand sunt sunati de un client si li se spune daramat,”dom’le, utilajul meu a murit!”, incep imediat investigatia. Cautarile lor vor fi incununate intotdeauna cu succes. Iar daca in filmele politiste victimele nu se mai intorc la viata, in lumea tehnicii minunile sunt posibile. Consultantii nostri investigatori iti vor spune ce piesa de schimb sa cumperi si de unde astfel incat domnul Bobcat sa reinvie. Facem minuni.

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat S450 pe metereze!
Fiecare piesa de schimb este insotita de instructiuni bine stabilite. Este bine sa le studiezi cat de cat, pentru a avea o viziune de ansamblu asupra sistemului hidraulic al utilajului tau. De exemplu, este bine sa stii ca aceasta mufa este conceputa dintr-un material super rezistent si asigura legatura dintre furtunele hidraulice. Corpul ei metalic nichelat o protejeaza de coroziune si contaminare.

Astai-i hora ACN!
Daca nu esti foarte sigur de datele tehnice ale piesei de schimb sau daca se potriveste utilajului tau, contacteaza echipa noastra de consultanti. Au toate cunostintele necesare ca sa iti lumineze neintelegerea.  Ei iti vor oferi toate informatiile pe limba ta, nesofisticat, pentru ca tu sa fii sigur ca ai facut alegerea potrivita. Si, cred ca stii deja asta, toate informatiile sunt oferite in mod gratuit. Suna si pune-i la incercare. Vei avea o surpriza placuta.

Mufa cuplare rapida atasament pentru miniincarcator Bobcat S450 cumparata de la noi acopera toata gama ta de exigente in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Mai mult decat suficient.

Conditiile de livrare sunt la fel de importante ca si piesa de schimb in sine. Iata de ce noi efectuam expeditia cu cele mai bine servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, o poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Intotdeauna simplu.

Toata lumea stie deja asta - montajul este un moment important inainte ca utilajul sa reintre in uz. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine.  Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii
Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 38 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 108 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura