Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Mufa cuplare rapida atasament miniincarcator Bobcat S300

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S300
Cod produs
DAUKJXO6-SC
Out Of stock
Descriere
Daca utilajul tau are nevoie de imbunatatiri la sistemul de furtune ia, in primul rand, legatura cu noi. Printre piesele de schimb cautate se va afla negresit si o mufa cuplare rapida atasament Bobcat S300 noua. O avem in depozit.  Este originala, verificata personal de specialistii nostri. Iar daca a trecut de cenzura lor, atunci fi sigur ca nu vei avea nicio problema cu ea. Este cu siguranta compatibila, nu trebuie decat sa o cuplezi si sa ii dai drumul la treaba. Spor!

Fiecare business este o poveste de pe taramul economiei. Si nu e numai despre bani, bugete sau target. Este si despre sperante investite, despre momentele de neincredere, despre indoiala si siguranta. Este si despre nopti pierdute si vacante ratate. E despre sacrificiile personale si chiar despre a simti ca vrei sa renunti cand uneori e insuportabila lupta. Dar, asemeni lui Fat Frumos, mergi mai departe. Pentru ca afacerea ta este viata ta, e tot ce ai. Si daca iti apropii si cativa parteneri care gandesc la fel ca tine, poate deveni chiar o poveste de succes. Impreuna facem lucrurile mai frumoase.

Mufa cuplare rapida atasament miniincarcator Bobcat S300 ca sa ajunga peste tot
Desi pare o piesa delicata, aceasa mufa cupla este extrem de solida si de incredere. Ea ofera siguranta in executie si posibilitatea acordarii de garantii prelungite datorita materialelor de calitate net superioara din care este conceputa. Iar pretul este invers proportional cu calitatea.

Draga client, inca de la inceput vreau sa-ti spun ca
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Si nu este doar o definitie. Consultantii nostri iti vor raspunde foarte rapid. Apoi, te vor asculta atenti ca sa identifice corespunzator problema. Apoi iti vor da solutia. Nu una ca pentru toata lumea, ci aceea pentru utilajul tau. Iti vor recomanda piesa compatibila si, precum o bataie din palme, piesa este deja pe drum catre tine. Beneficiaza cu incredere de cunostintele noastre. Lucrarea mare te asteapta sa o duci la bun sfarsit.

Nimic rau nu se poate intampla cu aceasta mufa cuplare rapida atasament pentru miniincarcator Bobcat S300 cumparata din depozitul nostru. Aprovizionam doar cu varfuri de gama. Si, chiar si asa, iti vom trimite un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Frumos, corespunzator.

Daca te-ai hotarat sa cumperi aceasta mufa atunci este momentul sa ne auzim. Noi ne vom grabi cu expedierea, stim ca esti in criza de timp. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi pe la sediu de unde poti ridica personal piesa dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Cum e bine pentru tine, e bine si pentru noi.

Montajul este ultimul lucru pe care il mai ai de facut inainte de a porni din nou la treaba. Iti dam si un sfat traditional romanesc - nu lasa vaca sa rastoarne sistarul plin cu lapte. Asadar, nu-ti lasa operatorul sa-si plimbe degetele pe acolo caci cine stie ce se intampla. Cheama un mecanic. El stie ce si cum. Mergi pe mana omului potrivit la locul potrivit.

Specificatii

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 38 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 108 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura