Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Mufa cuplare rapida atasament miniincarcator Bobcat S175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S175
Cod produs
87V6YH9G-SC
Out Of stock
Descriere
Calitatea este pe buzele tuturor. Beneficiarii tai cer lucrari de calitate. Care devin minutiosi cand trebuie sa-ti plateasca lucrarea. Ca sa faci treaba la cerintele lor ai nevoie de utilaje de puternice, functionale si fiabile. Asadar, cand ajungi la momentul in care trebuie sa efectuezi schimburi de piese, trebuie neaparat sa o faci cu produse de calitate. Aceasta mufa cuplare rapida atasament Bobcat S175 aflata la noi in depozit este neindoielnic una de calitate. Au cerut-o foarte multi si a functionat perfect. Cere-o si tu. O avem!

Fiecare zi de munca este o noua lupta cu necunoscutul. Ar fi, poate, plictisitor sa se replice maine ce ai facut azi. Si poimaine ce vei face maine. Dar nu este. Pentru obiectivele tale indraznete ai nevoie de resurse si de utilaje functionale. Si, fara doar si poate, de un suport asigurat, mai ales in ce priveste piesele de schimb atunci cand apare vreo defectiune nedorita. Un suport profesionist, operativ si de incredere. Pune-ne pe agenda ta de „prim ajutor”. Vom fi acolo la primul apel.

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat S175 ca sa ajunga peste tot!
Desi pare o piesa delicata, aceasa mufa cupla este extrem de solida si de incredere. Ea ofera siguranta in executie si posibilitatea acordarii de garantii prelungite datorita materialelor de calitate net superioara din care este conceputa. Iar pretul este invers proportional cu calitatea.

Draga client, inca de la inceput vreau sa-ti spun ca..
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Si nu este doar o definitie. Consultantii nostri iti vor raspunde foarte rapid. Apoi, te vor asculta atenti ca sa identifice corespunzator problema. Apoi iti vor da solutia. Nu una ca pentru toata lumea, ci aceea pentru utilajul tau. Iti vor recomanda piesa compatibila si, precum o bataie din palme, piesa este deja pe drum catre tine. Beneficiaza cu incredere de cunostintele noastre. Lucrarea mare te asteapta sa o duci la bun sfarsit.

Nimic rau nu se poate intampla cu aceasta mufa cuplare rapida atasament pentru miniincarcator Bobcat S175 cumparata din depozitul nostru. Aprovizionam doar cu varfuri de gama. Si, chiar si asa, iti vom trimite un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Frumos, corespunzator.

Daca te-ai hotarat sa cumperi aceasta mufa atunci este momentul sa ne auzim. Noi ne vom grabi cu expedierea, stim ca esti in criza de timp. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi pe la sediu de unde poti ridica personal piesa dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Cum e bine pentru tine, e bine si pentru noi.

Montajul este ultimul lucru pe care il mai ai de facut inainte de a porni din nou la treaba. Iti dam si un sfat traditional romanesc - nu lasa vaca sa rastoarne sistarul plin cu lapte. Asadar, nu-ti lasa operatorul sa-si plimbe degetele pe acolo caci cine stie ce se intampla. Cheama un mecanic. El stie ce si cum. Mergi pe mana omului potrivit la locul potrivit.

Specificatii

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 38 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 108 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura