Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
EVK86C93-SC
Out Of stock
Descriere
Esti singurul cunoscator real al afacerii tale. Ii dedici timp, suflet si bani. Uneori chiar te sacrifici. Grija ta cea mai mare este o exploatare cat mai lunga, cu cat mai putine episoade de reparatii. Iar cand acestea apar, trebuie sa ai certitudinea ca le parcurgi foarte repede. Asadar atunci cand ai nevoie de o mufa cuplare rapida atasament Bobcat S150 stii ca o gasesti intotdeauna la noi. La orice ora. Cea mai buna, pret competitiv, si expeditie de pe o zi pe alta. Nu mai astepta!

In business, ca si in arte, vin trenduri si pleaca trenduri. Apar modele de business, apoi sunt inlocuite de altele. Se manifesta zgomotos teoreticieni care te invata aroganti cum e cu vanzarea, cu nevoia si cu gandirea pozitiva. Apoi dispar si astia. Te pandesc la colt tot soiul de profitori, gata sa-ti puna piedici dar, cu putina atentie, ii tii departe de tine si dispar. Apar insa si prieteni, oameni dispusi sa ajute, sa puna umarul acolo unde nu poti singur. Cand se intampla, nu-i mai lasa sa plece. Sunt rari. ACN este prietenul tau.

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat S150 ca sa ajunga peste tot!
Desi pare o piesa delicata, aceasa mufa cupla este extrem de solida si de incredere. Ea ofera siguranta in executie si posibilitatea acordarii de garantii prelungite datorita materialelor de calitate net superioara din care este conceputa. Iar pretul este invers proportional cu calitatea.

Draga client, inca de la inceput vreau sa-ti spun ca...
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Si nu este doar o definitie. Consultantii nostri iti vor raspunde foarte rapid. Apoi, te vor asculta atenti ca sa identifice corespunzator problema. Apoi iti vor da solutia. Nu una ca pentru toata lumea, ci aceea pentru utilajul tau. Iti vor recomanda piesa compatibila si, precum o bataie din palme, piesa este deja pe drum catre tine. Beneficiaza cu incredere de cunostintele noastre. Lucrarea mare te asteapta sa o duci la bun sfarsit.

Nimic rau nu se poate intampla cu aceasta mufa cuplare rapida atasament pentru miniincarcator Bobcat S150 cumparata din depozitul nostru. Aprovizionam doar cu varfuri de gama. Si, chiar si asa, iti vom trimite un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Frumos, corespunzator.

Daca te-ai hotarat sa cumperi aceasta mufa atunci este momentul sa ne auzim. Noi ne vom grabi cu expedierea, stim ca esti in criza de timp. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi pe la sediu de unde poti ridica personal piesa dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Cum e bine pentru tine, e bine si pentru noi.

Montajul este ultimul lucru pe care il mai ai de facut inainte de a porni din nou la treaba. Iti dam un sfat traditional romanesc - nu lasa vaca sa rastoarne sistarul plin cu lapte. Asadar, nu-ti lasa operatorul sa-si plimbe degetele pe acolo, caci cine stie ce se intampla. Cheama un mecanic. El stie ce si cum. Mergi pe mana omului potrivit la locul potrivit.

Specificatii

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 38 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 108 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura