Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru punte Carraro 139793

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 139793
Cod produs
06SRFLY1-RB
Out Of stock
Descriere
Probabil ai auzit de italienii de la Carraro Group. De fapt, cine n-a auzit de ei? Sunt lideri mondiali in domeniul sistemelor de transmisie pentru utilaje industriale, iar piesele lor sunt folosite de toti marii producatori. Avem pentru tine ceva care stiu ca o sa te impresioneze - o coroana butuc punte Carraro 139793 originala. E o super-piesa, fabricata la un standard de calitate superior altor producatori.

Acum ca stii mai multe despre provenienta piesei, doresti sa cumperi si altele la fel de bune. Ai nimerit unde trebuie, noi cu asta ne ocupam - piese originale si calitative, la cele mai mici preturi! Serviciile noastre nu se rezuma doar la partea de vanzare, ci includ si optiuni de montaj si expertiza tehnica. Nu doar ca avem mii de piese in depozitul nostru, dar putem aduce la comanda piese din orice colt al lumii!
Si cu montajul e simplu - te putem pune in legatura cu unul din service-urile partenere, sau trimitem catre tine echipajul nostru mobil.

Suntem ACN Piese Utilaje, si avem pentru tine coroana butuc punte Carraro 139793 disponibila pe stoc!
Poate ca stii ce face sistemul de transmisie al utilajului tau, dar nu cunosti exact rolul coroanei de butuc. Numita si coroana reductoare, aceasta piesa face parte din angrenajul transmisiei finale si ajuta la sporirea cuplului. Orice mecanic cu experienta stie ca, in timp, coroana de butuc se va deteriora, iar dintii se vor toci sau rupe.
Sunt multi factori care pot cauza asta, precum uzura pinioanelor, patrunderea obiectelor straine in punctul de contact dintre coroana si pinioane, sau socurile mecanice suferite.
Expertii nostri vor avea grija sa-ti ofere sfaturi despre mentenanta coroanei reductoare astfel incat sa o poti exploata o perioada indelungata.

Alege cel mai inalt standard de calitate - comanda o coroana butuc punte Carraro 139793 originala!
Vrem sa fim siguri ca iti oferim de fiecare data exact produsul de care ai nevoie. Avem o echipa de profesionisti care se ocupa de identificarea pieselor - chiar daca nu stii seria si codul piesei, noi o putem gasi dupa modelul utilajului tau. De asemenea, iti vom da informatii despre procedura de montaj si despre operatiunile de mentenanta periodica necesare.

Coroana reductoare Carraro beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru eventualele defecte de fabricatie. In coletul in care vine piesa vei gasi atat certificatul de garantie, cat si factura fiscala.

Piesele comandate vor ajunge la tine rapid, in maxim 24 de ore! Desigur, daca doresti sa ne faci o vizita poti ridica personal coroana de butuc pentru punte Carraro 139793 de la sediul nostru. Contacteaza-ne acum!

Recomandarea noastra este ca operatiunea sa fie realizata de o persoana experimentata in asamblarea elementor de transmisie. Trebuie acordata o atentie deosebita pozitionarii corecte a tuturor pieselor din angrenaj. Pentru ca totul sa fie ca la carte, ansamblul reductor trebuie lubrifiat si etansat. Astfel te vei asigura ca perioada de exploatare este cat mai indelungata, cu mult peste termenul garantiei comerciale.

In cazul in care dantura coroanei este deteriorata, iti recomandam sa schimbi si pinioanele, iar etansarea transmisiei finale sa se faca folosind simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice
Dantura: 75 dinti
Diametru interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametru interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametru exterior: 24,5 cm
Inaltime totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura