Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru punte Carraro 139793

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 139793
Cod produs
IV2A6UCM-RB
Out Of stock
Descriere
Probleme cu transmisia? Poate e de la calitatea semnalului, ti-ar trebui o statie de emisie-receptie mai performanta! Ei, nu te supara, era doar o gluma menita sa destinda atmosfera, stiu ca te referi la transmisia utilajului! Ai absolut zero motive sa fii incruntat, eu stiu unde poti gasi coroana transmisie finala punte Carraro 139793 de care ai nevoie!

Solutia ta se afla in depozitul celui mai tare furnizor de piese de pe plan local, ACN Piese Utilaje! Da-mi voie sa-ti spun ca e vorba de o piesa 100% originala, marca Carraro, lider mondial in domeniul transmisiilor de utilaje! Vei fi impresionat in egala masura si de pretul atractiv, si de livrarea prompta! Si nici nu trebuie sa pierzi ore in sir cautand un service disponibil sa te preia, poti opta sa faci montajul in unul din atelierele lor partenere din zona ta.

Nevoile utilajului tau sunt specialitatea si pasiunea noastra! Iti oferim o coroana transmisie finala punte Carraro 139793 100% originala!
Ca parte esentiala a sistemului de transmisie, coroana de butuc este responsabila cu facilitarea unui raport de cuplu superior. Calitatea marcii Carraro se observa in dantura coroanei, dintii sunt fabricati cu precizie inalta dintr-un metal extrem de rezistent. Combinate cu sfaturile expertilor nostri, aceste atribute iti vor oferi o perioada de exploatare lunga si lipsita de probleme.
Avem solutia, chiar daca vechea ta piesa a suferit deformari, cel mai probabil din cauza uzurii pinioanelor, a socurilor mecanice suferite, sau datorita unor obiecte straine patrunse la contactul coroanei cu pinioanele.

Cu noi, schimbatul pieselor devine o experienta placuta si rapida! Comanda acum coroana transmisie finala punte Carraro 139793 la un pret excelent!
Suntem convinsi ca nu vei gasi nicaieri o echipa de specialisti mai buna ca a noastra! Amabili si cu o vasta experienta in domeniul utilajelor industriale, ei iti stau mereu la dispozitie! Te vor ajuta sa identifici piesele necesare si-ti vor oferi consultanta tehnica despre procedurile de montaj si mentenanta.

Coroana de transmisie finala Carraro beneficiaza de o garantie de 6 luni. Aceasta include eventualele defecte de fabricatie, desi asemenea cazuri sunt foarte rare. Iti sugeram sa pastrezi actele venite impreuna cu piesa -  factura fiscala si certificatul de garantie.

Nu stim cum fac, dar curierii cu care lucram muta marfa repede de tot! Coroana transmisie finala pentru punte Carraro 139793 va fi livrata in 24 de ore! Iar daca te afli prin Bucuresti, poti veni s-o ridici de la sediul nostru, de-abia asteptam sa te cunoastem!

Va trebui sa apelezi la un mecanic cu experienta in astfel de proceduri, intrucat pozitionarea corecta a tuturor componentelor este esentiala pentru buna functionare a angrenajului transmisiei.

Ansamblul coroanei de butuc trebuie lubrifiat si etansat, iar sugestia noastra e sa folosesti materiale de cea mai buna calitate. In cazul in care se descopera ca dintii coroanei sunt deformati sau fisurati, iti recomandam sa schimbi si pinioanele, iar etansarea sa se faca folosind simeringuri si oringuri noi.

Specificatii tehnice
Dantura: 75 dinti
Diametrul interior masurat din varful dintelui: 22 cm
Diametrul interior masurat de la baza dintelui: 23,1 cm
Diametrul exterior: 24,5 cm
Inaltimea totala: 4,8 cm
Inaltimea danturii: 3,3 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura