Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Mufa cuplare rapida atasament miniincarcator Bobcat S76

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S76
Cod produs
U2CLEJ3D-SC
Out Of stock
Descriere
Cauti in stanga si in dreapta o mufa cuplare rapida atasament Bobcat S76 noua? Si nu doar noua, ci si de cea mai buna de calitate? ‘Ai pe bune. Pai aici este exact locul unde trebuie. Nu mai e nevoie sa cauti in alta parte. Nici pe aceasta, nici oricare alta. Pierzi timp iar tu ai nevoie de el ca sa-ti rezolvi celelalte probleme legate de business.    Avem noi ceea ce ai nevoie, se afla deja pe rafturi. Calitate garantata. Termeni de livrare in timp real. Nu trebuie decat sa ne apelezi si problema devine istorie.

De multe ori esti nevoit sa improvizezi. In lumea afacerilor este o calitate sa improvizezi, sa speculezi o ocazie, ca sa-ti atingi scopul. Trebuie doar sa ai grija unde sa faci giumbuslucuri si unde nu. Ele pot merge oriunde, insa mai putin la utilajul tau. Aici nu mai merge cu vrajitoria. Improvizatia este inamicul numarul 1 al unui Bobcat. NU improvizezi cu „saracii” de piesa de schimb, NU improvizezi la montaj si NU improvizezi in timpul functionarii utilajului. Si nu improvizezi cu firma de suport. Lucreaza cu noi!

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat S76 connecting hoses!
Mufa cupla despre care vorbim are cateva calitati certe. Rezista din punct de vedere chimic la acizi, solutii alcaline, saruri si la diferiti solventi organici. Rezistenta chimica depinde de tipul si concentratia agentului chimic ce trece prin instalatie, temperatura fluidului, presiunea de lucru si materialul din care sunt realizate corpul supapei si garniturile de etansare.

Give me five!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Poate nu stii exact in ce consta. Uite, iti spune acum. Personalizam. Identificam problema. Prin dialog cu tine ajungem la piesa care doare. Apoi cautam piesa compatibila, cea potrivita sa-ti intremeze utilajul. Si nu ne oprim aici. Daca doresti, construim un mic plan de intretinere ca sa nu mai patesti astfel de incidente. Si, bonus, iti trimitem un mecanic. Te-am convins? Give me five!

Poti cumpara cu incredere de la noi aceasta mufa cuplare rapida atasament pentru miniincarcator Bobcat S76 noua. Vom pune in pachet, langa factura, si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Te ferim de timpii morti si de costuri suplimentare.

Iar cand ajungi la reparatii problema principala este aceea cu timpul. Venim cu armele noastre si-l invingem: expeditie cu curierul rapid si plata la livrare, sau ridicare direct de la sediu daca esti prin apropiere. Iar utilajul tau isi va relua lucrul ca si cum n-ar fi fost momentul de repaus.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Te sfatuim insistent sa apelezi doar la mecanici cu experienta. O piesa de schimb montata corect extinde perioada ei de functionare si o ajuta sa lucreze la parametrii proiectati. Daca nu stii incotro sa te indrepti sau nu cunosti niciun mecanic bun, ia legatura cu consultantii nostri - au agenda plina cu contacte bune.

Specificatii
Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 38 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 108 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura