Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Mufa cuplare rapida atasament miniincarcator Bobcat A770

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat A770
Cod produs
5GN4OURP-SC
Out Of stock
Descriere
Se intampla uneori sa ne soliciti o mufa cuplare rapida atasament Bobcat A770 iar noi sa nu o avem momentan depozit. Asta se intampla foarte rar. Mai des castigi la loto, decat sa ne prinzi descoperiti. Iar cand se intampla, consultantul nostru va face imediat reglajul fin. Astfel ca, in timp ce vorbeste cu tine, comanda este deja transmisa la furnizor. Iar acesta o va trimite la fel de iute, pentru ca lucram cu branduri serioase. Facem lucrurile sa se intample!

Stii localul acela dragut, linistit, cu muzica buna si barman simpatic, unde iti place sa servesti cafeaua pentru ca este cea mai buna din lume? Acolo vin oameni ca tine, oameni care au nevoie de liniste, de siguranta ca primesc un produs bun si o servire “la cleste”. Este un loc in care revii de cate ori poti si nu l-ai da pe niciun alt loc din lume. Poate sa aiba acesta si 3 stele Michelin. Ei bine, fa un exercitiu de imaginatie si inlocuieste localul cu un depozit si cafeaua cu piesele de schimb utilaje industriale. Noi suntem.

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat A770 connecting hoses!
Mufa cupla despre care vorbim are cateva calitati certe. Rezista din punct de vedere chimic la acizi, solutii alcaline, saruri si la diferiti solventi organici. Rezistenta chimica depinde de tipul si concentratia agentului chimic ce trece prin instalatie, temperatura fluidului, presiunea de lucru si materialul din care sunt realizate corpul supapei si garniturile de etansare.

Give me five!
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Poate nu stii exact in ce consta. Uite, iti spune acum. Personalizam. Identificam problema. Prin dialog cu tine ajungem la piesa care doare. Apoi cautam piesa compatibila, cea potrivita sa-ti intremeze utilajul. Si nu ne oprim aici. Daca doresti, construim un mic plan de intretinere ca sa nu mai patesti astfel de incidente. Si, bonus, iti trimitem un mecanic. Te-am convins? Give me five!

Poti cumpara cu incredere de la noi aceasta mufa cuplare rapida atasament pentru miniincarcator Bobcat A770 din imagini. Vom pune in pachet, langa factura, si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Te ferim de timpii morti si de costuri suplimentare.

Iar cand ajungi la reparatii problema principala este aceea cu timpul. Venim cu armele noastre si-l invingem: expeditie cu curierul rapid si plata la livrare, sau ridicare direct de la sediu daca esti prin apropiere. Iar utilajul tau isi va relua lucrul ca si cum n-ar fi fost momentul de repaus.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Te sfatuim insistent sa apelezi doar la mecanici cu experienta. O piesa de schimb montata corect extinde perioada ei de functionare si o ajuta sa lucreze la parametrii proiectati. Daca nu stii incotro sa te indrepti sau nu cunosti niciun mecanic bun, ia legatura cu consultantii nostri - au agenda plina cu contacte bune.

Specificatii

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 38 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 108 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura