Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Mufa cuplare rapida atasament miniincarcator Bobcat 763

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 763
Cod produs
ROLXBYWG-SC
Out Of stock
Descriere
Orice experiment din care sa reiasa ca in depozitul nostru  vei gasi macar o piesa care sa ne faca de ras, este sortit esecului. Nu domnule, niciodata la noi asa ceva. Daca esti in cautare de o mufa cuplare rapida atasament Bobcat 763 afla ca se gaseste deja la noi  pe raft. Este absolut noua, rezistenta si fiabila. Risc de inselatorie, zero! Si, odata ce ai montat-o, totul se revine la normal cu functionarea utilajului tau. Vino sa o ridici. Este deja ambalata.

Este bine sa ai in planul tau de lucru cateva zile programate pentru reparatii si revizie. Si este bine sa ti le bazezi pe suportul unui partener serios care sa intervina imediat. Imediat insemnand imediat. Depozitul nostru este dezvoltat, este animat, este aprovizionat pentru tine.  Aici vei gasi nu doar piesele de schimb compatibile cu utilajul pe care il conduci, ci si o echipa de consultanti pregatita sa raspunda oricarei intrebari si sa rezolve situatia. Nu te lasam la greu, ne tinem de plan.

Mufa cuplare rapida atasament Bobcat 763 ne aduna impreuna!
Fiecare piesa de schimb are rolul ei bine definit. Aceasa mufa se foloseste pentru conectarea diverselor accesorii folosite in sisteme, cum ar fi furtunile hidraulice. Corpul metalic nichelat asigura anti-coroziune si anti-contaminare.

Consultanta gratuita, se stieee!
Serviciul nostru gratuit de consultanta este gandit astfel incat sa fie in ton cu vremurile. Astazi informatia nu mai costa, in schimb te costa mult lipsa ei. O informatie neverificata si falsa, te face sa iei decizii proaste. La fel ca si sursa ei. Noi suntem sursa sigura. Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine si in cunostinta de cauza. Sunt operativi, destepti si pasionati. Si, da, chiar nu costa nimic.

Sa nu ai nicio indoiala in ce priveste aceasta mufa cuplare rapida atasament pentru miniincarcator Bobcat 763 pe care o cumperi de la noi. Atat ea cat si toate celelalte produse pe care le comercializam detin un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fie bine.

Livram rapid si nu facem exceptii.  Lucram cu cele mai renumite firme nationale de curierat rapid. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde te-ai afla in Romania si platesti la primire. Economisesti, astfel, timp, nervi si bani. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Desigur o o poti ridica direct din depozit, esti binevenit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Utilajele grele, in ciuda dimensiunilor lor, sunt concepute astfel incat sa poti interveni relativ simplu asupra lor. Nu e nicio filosofie cand e sa le demontezi. Totusi, e bine sa nu experimentezi simplitatea daca nu ai pregatire in mecanica. Cauta mai bine un specialist versat in aceasta meserie.  Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta. Si tie incasarile.

Specificatii

Diametru la un capat = 23 mm
Diametru la celalalt capat = 38 mm
Diametru filet = 48 mm
Hexagon 50 mm
Lungime totala = 108 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura