Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat 753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 753
Cod produs
YT18EAQC-CD
Out Of stock
Descriere
Cum tot ce-i mic ni se pare dragalas, acelasi lucru il credem si despre miniincarcatoarele Bobcat. Sunt ele micute, dar e clar ca aparentele pot fi inselatoare in cazul lor. De aceea, trebuie sa ne asiguram ca functioneaza in stare optima si n-avem nicio omisiune atunci cand vine vorba despre verificarea pieselor ce trebuie inlocuite. Firma noastra are o misiune: de a nu te lasa fara curea transmisie miniincarcator Bobcat 753 niciodata!

Pentru ca toate utilajele ne scutesc pe noi de efort, recomandam sa nu te ghidezi dupa ureche cand alegi o piesa noua. Te poti baza pe noi atunci cand esti in dubii si vei vedea ca pasiunea pentru ceea ce facem se transpune in fiecare membru al echipei.
Suntem pregatiti sa actionam pentru tine prin asistenta tehnica mobila - daca ai vazut vreodata o echipa de pompieri pregatindu-se pentru un incediu, atunci iti poti imagina si cum intervenim noi. Si mai presus de toate suntem dornici sa contribuim la starea de bine a ta si a utilajului tau.

Curea transmisie miniincarcator Bobcat 753 este ceea ce ai nevoie?
Daca esti la inceput si te intrebi oare ce-o fi facand piesa pe care esti pe cale sa o cumperi, raspunsul e simplu. Aceasta conecteaza pompa hidraulica de coroana de volanta. Cu alte cuvinte, putem spune ca imprieteneste doua piese pentru a lucra armonios impreuna, dar nu oricum, ci pentru tine!

Nu esti sigur daca aceasta curea se potriveste utilajului tau?
Timpul este pretios si iti recomandam sa nu cumperi o piesa decat daca esti 100% sigur de potrivirea sa cu utilajul tau. Trebuie sa tii cont de personalitatea utilajului si sa achizitionezi ceva ce-i este pe plac. Tocmai de aceea, credem cu tarie ca serviciul nostru gratuit de consultanta poate fi de multe ori salvator. Ce mai astepti? Suna-ne, scrie-ne, iar noi iti raspundem la intrebari.

Dupa ce te-ai asigurat ca o curea transmisie pentru miniincarcator Bobcat 753 e ceea ce ai nevoie, o vei cumpara. Apoi nu mai trebuie sa iti faci nicio grija, fiindca piesa detine, pe deasupra, si o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Vei primi certificatul si factura odata cu livrarea coletului.

Daca locuiesti prin preajma si vrei sa cunosti echipa noastra, te asteptam la sediu. Tu plaseaza comanda, iar daca departarea ne desparte, trimitem piesa de care ai nevoie prin curier rapid, oriunde in tara, in 24 de ore.

Daca vrei ca piesa pe care o cumperi sa traiasca pana la adanci batraneti, atunci recomandam ca montajul acesteia sa se faca intr-un atelier de specialitate. Porneste cu dreptul in noua relatie!

Specificatii tehnice

L = 1570 mm
Doua randuri de dinti a cate 132 de dinti fiecare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura