Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Alternator pentru miniincarcator Bobcat 753

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 753
Cod produs
G0BETI3Y-SC
Out Of stock
Descriere
A sunat telefonul? Este curierul. Tocmai ti-a livrat un alternator miniincarcator Bobcat 753 precum cel din imagini. L-ai solicitat ieri, iar astazi a ajuns deja la tine. Este doar unul din modurile noastre de lucru, prin care sa intri foarte repede in posesia piesei cerute. Lucram cu cele mai bune firme de curierat. Romanesti si straine. Facem totul in asa fel incat timpii de raspuns sa fie minimali, iar tu sa iti repari utilajul. Stim, beneficiarii asteapta nerabdatori sa finalizezi lucrarile. Nicio grija, ne incadram.

Oamenii privesc adeseori buletinele meteo. Se tem ca vremea excesiva le poate da planurile peste cap. De multe ori renunta, asteptand o vreme mai buna. Este de inteles. In business, insa, nu este asa. Utilajului tau ii trebuie un alternator miniincarcator Bobcat 753 si inca foarte repede. Asa ca noi nu tinem cont de vreme. Pentru noi, vremea e doar o notiune de statistica. Viata merge inainte, asa cum si bussines-ul tau merge inainte. Suna, cere, noi iti trimitem piesa. Indiferent de vreme.

Alternator miniincarcator Bobcat 753 a plecat deja spre tine!
Poate ca un astfel de alternator pentru miniincarcator Bobcat 753 poate parea o piesa relativ neimportanta, poti fi tentat sa crezi asta. Dar afla ca are un rol esential in functionarea utilajului. Aceasta transforma energia mecanica de la motor in curent electric si furnizeaza curentul pentru consumatorii utilajului si pentru incarcarea acumulatorului.

Partile componente ale alternatorului preiau curentul alternativ si-l transforma in curent continuu. Este o piesa de mica dimensiuni si usor de manipulat, fiind compacta.
Urmatorul pas este…
… sa ne contactezi pe noi. Avem o echipa de consultanti excelenta. Ei stiu cel mai bine ce piesa iti trebuie si sunt instruiti sa iti recomande ce e mai bun. Nu trebuie decat sa ne cauti. Impreuna rezolvam problema.

Noi nu tratam relatia cu tine superficial. Ne intereseaza ce se intampla cu piesa si cand a ajuns deja la tine. Daca se intampla ca aceasta sa aiba un defect de fabricatie, sa fii fara grija. Pentru ca iti oferim o garantie de 6 luni. O vei gasi in coletul cu piesa.

Stim ca livrarea este un lucru foarte important. Este unul din factorii care pot grabi sau incetini reparatia utilajului. Cel tarziu a doua zi de la apel acest alternator miniincarcator Bobcat 753 ajunge la tine. Sau il poti ridica direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Nu toti proprietarii de utilaje au mecanici proprii. Sau poate nici nu cunosc unul. Iar utilajul are nevoie de un montaj corect. Iti recomandam noi un profesionist sau un atelier mecanic. Chiar din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta.

Specificatii tehnice

• Mufa mama cu 2 pini
• Diametru ax - 17mm
• Diametru interior - 9.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura