Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Curea transmisie Bobcat 6672021

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6672021
Cod produs
XDHQ01BO-RE
Out Of stock
Descriere
Cauti acest model de curea transmisie Bobcat 6672021 si nu stii unde il poti gasi? Avem o veste buna pentru tine! Aceasta piesa de schimb se regaseste in depozitul nostru! Avem mii de piese de schimb, toate la o calitate superioara. Mai mult, acestea au fost prelucrate prin intermediul tehnicilor moderne, care se ridica la noile standarde. Ce sa mai, avem piese de schimb fara cusur! Daca simti ca este timpul pentru o schimbare, asteptam sa ne contactezi telefonic. Te ajutam noi sa alegi ceea ce trebuie pentru utilajul pe care il detii!

Pentru a rezista cat mai mult alaturi de utilajul tau, piesele de schimb au nevoie de o ingrijire detaliata, ca la carte. Stim si noi ca volumul de munca, la care este supus utilajul, este unul imens. Tocmai din acest motiv, cu o rutina personalizata de intretinere, piesele de schimb vor face fata oricarei provocari. Verifica-le, cu atentie, inainte de inceperea programului de munca. Vei fi cu un pas inaintea posibilelor probleme!

Piesele de schimb si impactul acestora in viata utilajului
Fiecare piesa de schimb activeaza intr-un anumit segment. Concepute pentru a solutiona anumite probleme cu care s-ar putea confrunta utilajul, acestea au responsabilitati diferite. O curea transmisie Bobcat 6672021 este puntea de legatura dintre volanta si pompa hidraulica.

Importanta serviciului gratuit de consultanta
Pentru noi, nevoile tale reprezinta o prioritate. Tinem la fiecare client care ne-a trecut pragul, incercand sa-i oferim o experienta placuta. Prin intermediul serviciului gratuit de consultanta, te ghidam spre cele mai bune alegeri, ajutandu-te sa gasesti solutii potrivite pentru situatiile neplacute cu care te confrunti. Astfel, beneficiezi de:
• o identificare corecta;
• solutii personalizate in functie de tipul de utilaj;
• interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii te afli;

Aceasta curea transmisie Bobcat 6672021 vine insotita de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta vizeaza prezenta unor defectiuni din fabrica. Este esential sa cunosti toate detaliile!

Vrei sa comanzi aceasta piesa de schimb? Pasii sunt simpli! O curea transmisie Bobcat 6672021 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat! Ne contactezi telefonic sau depui o cerere pe site-ul nostru, iar de restul ne ocupam noi. Daca timpul nu este de partea ta, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Tu decizi!

Cand vine vorba de montarea unei piese de schimb, sfatul nostru este sa te orientezi doar catre specialistii in domeniu. Au existat situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza unor amatori. Mai mult, ne poti contacta! Echipa noastra de mecanici este foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:
• 3 randuri de dinti
• 123 de dinti pe fiecare rand
Trimite mesaj
Din Gura in Gura