Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Bobcat 6660126

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6660126
Cod produs
BTSE0QHV-RA
Out Of stock
Descriere
Deoarece simeringurile sunt atat de bune pentru a impiedica lichidele si gazele sa se miste liber, le vei gasi adesea in piesele si procesele mecanice, in special acolo unde ansamblul functioneaza la extreme de temperatura sau presiune. Unele aplicatii care aproape sigur iti vin deja in minte ar putea include motoare, transmisii finale si cate si mai cate. Acest simering Bobcat 6660126 este realizat de echipele dibace si pricepute de specialisti de la compania Bobcat!

Masinaria ta are nevoie de astfel de piese de transmisie, chiar daca ele nu sunt dintre cele mai discutate. Stim, piesele de uzura nu joaca un rol de prim plan, dar te asiguram ca utilajul tau are nevoie de etansarea de top pe care doar articolul nostru i-o poate oferi. Asa ca, nu mai astepta! Apeleaza-ne chiar acum si descopera o super oferta!

Un simering Bobcat 6660126 este un produs de incredere!
Acest simering este un produs util si important pentru utilajul tau! Componenta de top semnata Bobcat asigura etansarea intre planetara si punte. Izoleaza lichidul, protejandu-l de factori externi nocivi, care pot patrunde la interior si care pot dezechilibra intreg angrenajul.

Consultanta gratuita, neconditionat!
Nu e suficient sa ai piese bune, ele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese pe spranceana, iar tu trebuie sa primesti informatii clare si corecte despre tot ce inseamna intretinerea unui utilaj. La noi, toate acestea si in plus iti sunt puse la dispozitie gratuit!

Este vital ca tu sa primesti toata documentatia necesara! Un simering Bobcat 6660126 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea este o parte importanta a procesului de achizitie, iar noi ne dam tot interesul ca lucrurile sa decurga perfect! Un simering Bobcat 6660126 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul este o actiune definitorie, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau! Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Interior: 56mm
• Exterior: 73,4mm
• Lungime: 13,6mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura