Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru miniincarcator Bobcat S205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S205
Cod produs
F1Y453XV-RA
Out Of stock
Descriere
Poti evita ca vibratiile ce apar la motor sa fie resimtite de sasiu, asta daca alegi sa achizitionezi acest tampon motor miniincarcator Bobcat S205 pe care il gasesti in depozitul nostru, acum la o oferta dintre cele mai grozave! In principiu, intretinerea unui utilaj ar trebui sa contribuie la cresterea performantei. Totul este ca aceasta sa fie bine facuta. In caz contrar, poate cauza aparitia vibratiilor.

Se poate intampla ca atunci cand inlocuiesti o componenta, aceasta sa nu fie una aleasa corespunzator, 100% compatibila, sau sa nu fie asezata chiar corect. Alta posibilitate este ca o componenta sa fie fortata in locul de montaj. Pot fi si alte cauze, dar, ghici ce, pentru toate noi avem solutii si raspunsuri care sa te ajute sa previi astfel de neplaceri!

Un tampon motor miniincarcator Bobcat S205 este un produs premium!
Acest tampon, pe care il prezentam cu mandrie, este produsul momentului! Durabil si de incredere, articolul are un rol important pentru utilaje. Printre principalele sarcini ale tamponului se numara si cea de a amortiza vibratiile transmise de la motor la sasiu.

Produse de calitate pentru orice buzunar!
Afacerea ta depinde de multe aspecte. Achizitiile de piese de schimb sunt unul dintre aspectele definitorii, dar nu singurul. Piesele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Daca vei achizitiona un tampon motor miniincarcator Bobcat S205 vei fi mereu asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa minim 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Un tampon motor pentru miniincarcator Bobcat S205 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid!

Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Diametrul la un capat: 30,7mm
• Diametrul la celalalt capat: 23mm
• Inaltime: 73mm
• Interior conic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura