Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru miniincarcator Bobcat S150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S150
Cod produs
MB8KS53P-RA
Out Of stock
Descriere
Vibratiile resimtite de sasiul tau nu sunt de bun augur! Ele pot cauza multiple defectiuni la tot soiul de componente importante si complexe in rolul lor, astfel incat sa ai multe batai de cap! Pentru a evita astfel de situatii neplacute, noi iti sugeram solutia optima si perfect compatibila! Acest tampon motor miniincarcator Bobcat S150 este piesa de schimb optima in lupta impotriva vibratiilor!

Daca ai un utilaj care nu mai este in perfecta stare de functionare, iti va fi din ce in ce mai dificil sa duci munca la bun sfarsit. In plus, asa cum am vazut, o deteriorare atrage dupa sine si o alta, si tot asa intr-o inlantuire de tip domino. Avem multe variante de piese de schimb, din game diverse, de la diversi producatori, dar alegerea corecta este tamponul nostru motor.

Un tampon motor miniincarcator Bobcat S150 este recomandarea noastra!
Acest tampon, pe care il prezentam cu mandrie, este produsul momentului! Durabil si de incredere, articolul are un rol important pentru utilaje. Printre principalele sarcini ale tamponului se numara cea de a amortiza vibratiile transmise de la motor la sasiu.

Un pachet de servicii conexe top!
Afacerea ta depinde de multe aspecte. Achizitiile de piese de schimb sunt unul dintre aspectele definitorii, dar nu singurul. Piesele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie montate corect, trebuie alese perfect, iar tu trebuie sa primesti informatii care sa te duca pe drumul cel mai bun. Asta face departamentul nostru de consultanta tehnica gratuita!

Daca vei achizitiona un tampon motor miniincarcator Bobcat S150 vei fi mereu asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Un tampon motor pentru miniincarcator Bobcat S150 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru! Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid!

Atunci cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate perfect!

Specificatii tehnice

• Diametrul la un capat: 30,7mm
• Diametrul la celalalt capat: 23mm
• Inaltime: 73mm
• Interior conic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura