Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru miniincarcator Bobcat S130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S130
Cod produs
7VOGAEWN-RA
Out Of stock
Descriere
In munca pe care o executa un miniincarcator nu exista „nu pot”, nu exista „vreau pauza”, nu exista „nu am chef”. Pentru ca munca in domeniul constructiilor nu poate avea pauze. Dar cateodata se impune sa opresti miniincarcatorul tau - asta pentru a-i oferi si lui acest tampon motor miniincarcator Bobcat S130 ideal in lupta impotriva vibratiilor! Daca observi ca utilajul tau vibreaza puternic, este timpul pentru un reper eficient care sa rezolve rapid problema.

Caci, niste vibratii anormale vor provoca uzura prematura a componentelor unui miniincarcator, situatie care te va incarca suplimentar, atat financiar cat si la nivel de stres. In plus, vibratiile mari vor afecta si confortul operatorului, care nu isi va putea indeplini sarcinile eficient. Rezolva toate situatiile neplacute, achizitionand articolul nostru!

Un tampon motor miniincarcator Bobcat S130 este o piesa de schimb rezistenta si fiabila!
Acest tampon, pe care il prezentam cu mandrie, este produsul momentului! Durabil si de incredere, articolul are un rol important pentru utilaje. Printre principalele sarcini ale tamponului se numara cea de a amortiza vibratiile transmise de la motor la sasiu.

Cele mai bune si fiabile produse la un click distanta!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! Acum stii exact ce alegi!

Daca vei achizitiona un tampon motor miniincarcator Bobcat S130 vei fi mereu asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sigur si rapid! Un tampon motor pentru miniincarcator Bobcat S130 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Montajul este cheia succesului, fara de care nu te poti bucura nici de calitatile piesei achizitionate, nici de un rulaj optim al utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaje ca la carte!

Specificatii tehnice

• Diametrul la un capat: 30,7mm
• Diametrul la celalalt capat: 23mm
• Inaltime: 73mm
• Interior conic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura