Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru miniincarcator Bobcat 751

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 751
Cod produs
1M28XO70-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de tampon motor miniincarcator Bobcat 751 este un produs extra rezistent, care va face astfel incat miniincarcatorul pe care il operezi sa poata functiona lin, fara vibratii resimtite sau transmise de la motor la sasiu. Te intrebi de ce este important sa reduci volumul de vibratii care ajung la sasiu, dar si cum sa faci asta? Vibratiile pot cauza probleme serioase, daca ajung spre caroseria utilajului tau, de aceea este important sa le opresti.

Prin amortizarea pe care o face acest tampon motor, dedicat pentru miniincarcatorul tau, poti prelungi atat durata de viata a componentelor miniincarcatorului tau, dar poti si asigura un rulaj impecabil. La baza realizarii acestei piese stau materiale de inalta calitate, astfel incat tu vei fi asigurat ca achizitionand acest articol, faci cea mai buna alegere.

Un tampon motor miniincarcator Bobcat 751 este raspunsul cautarilor tale!
Acest tampon, pe care il prezentam cu mandrie, este produsul momentului! Durabil si de incredere, articolul are un rol important pentru utilaje. Printre principalele sarcini ale tamponului se numara cea de a amortiza vibratiile transmise de la motor la sasiu.

Servicii conexe de incredere!
Consultanta oferita de noi vine in intampinarea nevoilor tale! De acum stii exact care sunt recomandarile in ceea ce priveste piesele de schimb si care dintre ele sunt perfecte pentru vehiculele tale! Acum stii exact ce alegi!

Daca vei achizitiona un tampon motor miniincarcator Bobcat 751 vei fi mereu asigurat conform certificatului de garantie si te vei relaxa timp de 6 luni, cat este garantia pentru orice posibil defect de fabricatie.

Livram oriunde in tara, in cel mai scurt timp, sigur si rapid! Un tampon motor pentru miniincarcator Bobcat 751 este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul este cheia succesului, fara de care nu te poti bucura nici de calitatile piesei achizitionate, nici de un rulaj optim al utilajului tau. Iti recomandam sa te asiguri ca beneficiezi de montaje ca la carte!

Specificatii tehnice

• Diametrul la un capat: 30,7mm
• Diametrul la celalalt capat: 23mm
• Inaltime: 73mm
• Interior conic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura