Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering cilindru inclinare miniincarcator Bobcat S590

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
12ENKD3J-RA
Out Of stock
Descriere
Pune-te la treaba din toata inima si vei reusi. Competitia este atat de mica, atunci cand ai toate piesele de schimb necesare la un singur click distanta! Acest simering cilindru inclinare Bobcat S590 este un produs dedicat miniincarcatoarelor. Daca vrei sa etansezi corect bucsa unui miniincarcator, iata simeringul pentru tine! Te vei bucura sa il descoperi la o oferta super faina, asa ca, alaturi de noi, ai castiguri pe toate planurile! Acest simering va oferi rezultate bune, etansand perfect, retinand la interior lubrifiantul si tinand impuritatile la exterior.
Noi alegem sa fim tot timpul alaturi de tine cu un stoc bogat de piese de schimb pentru utilaje si un sistem performant de gestionare al acestora! Pentru ca dorim sa iti punem la dispozitie exact piesa de care ai nevoie, la momentul perfect pentru tine si cu un timp de livrare cat mai scurt.

Un simering cilindru inclinare Bobcat S590 este un produs sigur si stabil!
Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Componenta propusa de noi ajuta la etansarea bucsei, protejeaza de praf si impuritati.

Consultanta gratuita este cheia succesului tau!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Garantie
Un simering cilindru inclinare Bobcat S590 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie!

Livrare
Un simering cilindru inclinare pentru miniincarcator Bobcat S590 este alegerea corecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri!

Montaj
Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime = 32 x 38 x 3 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura