Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering cilindru inclinare pentru miniincarcator Bobcat 731

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 731
Cod produs
LNWKXF02-RA
Out Of stock
Descriere
Acest simering cilindru inclinare Bobcat 731 este un produs de brand! Un haute couture intre simeringuri. Face valva, tocmai pentru ca este incredibil de rezistent. Clientii se intreaba frecvent: „domnule, dar din ce e facut? Din atomi de carbon?” Adevarul este ca da, este realizat dintr-o serie de materii prime care sa il faca atat de durabil.

Pentru producatori, a fost ca un pariu de castigat: „suntem, oare, capabili sa construim o piesa de schimb de uzura care sa...nu se uzeze?” Rezultatul a fost cat pe ce! Simeringul marca Bobcat se uzeaza. Dar se uzeaza mult mai lent decat oricare altul, asa ca tu stii ca alegi perfect, atunci cand iti pui banii la pariu pe Bobcat!

Un simering cilindru inclinare Bobcat 731 este un produs ultra rezistent!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Componenta propusa de noi ajuta la etansarea bucsei, protejeaza de praf si impuritati.

Servicii conexe de top!
Ne dorim ca tu sa ai la dispozitie toate resursele pentru bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Cu noi alaturi de tine, munca devine mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri extra.

Un simering cilindru inclinare Bobcat 731 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este extrem de importanta! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Un Simering cilindru inclinare pentru miniincarcator Bobcat 731 este alegerea corecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea nu trebuie sa fie un moment de stres! Ne-am dat tot interesul pentru a afla care curieri sunt cei mai seriosi si colaboram doar cu ei!

Cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate corect! Montajul este o actiune importanta, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau!

Specificatii tehnice

• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime = 32 x 38 x 3 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura