Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering cilindru inclinare miniincarcator Bobcat T180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
OUYSEKZR-RA
Out Of stock
Descriere
Recomandarea noastra pentru tine de astazi este acest simering cilindru inclinare Bobcat T180 cu rol important in bunul mers al vehiculului pe care il detii. Aceasta garnitura elastica de etansare se monteaza cu ajutorul unui resort spiral in forma de inel. Sunt multe tipuri de simeringuri pe piata, iar ele pot avea aplicatii diferite, insa toate au acelasi scop principal: etansarea! Daca ai nevoie de un simering calitativ si de incredere pentru miniincarcatorul tau, acesta este articolul potrivit pentru tine!
Daca utilajul dispune de tot necesarul pentru a functiona corect si corespunzator, atunci si afacerea ta va merge ca unsa! Noi suntem partenerul tau de incredere si ne straduim permanent sa iti punem la dispozitie exact piesele de care ai nevoie, fix atunci cand ai nevoie de ele. Pentru ca tu sa nu ai niciun moment in care utilajele tale sa nu functioneze si sa nu le poti exploata in voie.

Un simering cilindru inclinare Bobcat T180 este un produs de top!
Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Componenta propusa de noi ajuta la etansarea bucsei, protejeaza de praf si impuritati.

Produse de calitate pentru orice buzunar!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Garantie
Un simering cilindru inclinare Bobcat T180 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie!

Livrare
Un simering cilindru inclinare pentru miniincarcator Bobcat T180 este alegerea corecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri!

Montaj
Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime = 32 x 38 x 3 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura