Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering cilindru inclinare miniincarcator Bobcat S250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
AJ30UVQO-RA
Out Of stock
Descriere
Produsul pe care urmeaza sa il prezentam este realizat din cele mai performante materiale. Potrivirea optima a acestuia cu miniincarcatorul tau, dar si rezistenta ridicata a materialelor din care este fabricata piesa de schimb pe care o gasesti in depozitul nostru, te asigura ca vehiculele tale functioneaza fara probleme. Acest simering cilindru inclinare Bobcat S250 este un produs ideal daca interesul tau este sa etansezi corect bucsa unui miniincarcator!
In oricare utilaj din lume cele mai comune simeringuri sunt cele pentru supapa, simeringurile pentru distributie, simeringuri pentru planetara si simeringuri pentru pompa servodirectie.    Simeringurile, desi piese ce nu capteaza atentia, au rol important, asa ca nu este momentul sa faci compromisuri, ci degraba alege articolul recomandat de specialistii nostri!

Un simering cilindru inclinare Bobcat S250 este un produs de incredere!
Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Componenta propusa de noi ajuta la etansarea bucsei, protejeaza de praf si impuritati.

Consultanta gratuita te asteapta!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Garantie
Un simering cilindru inclinare Bobcat S250 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie!

Livrare
Un Simering cilindru inclinare pentru miniincarcator Bobcat S250 este alegerea corecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri!

Montaj
Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime = 32 x 38 x 3 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura