Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering cilindru inclinare miniincarcator Bobcat S205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
BUHQD52G-RA
Out Of stock
Descriere
Potrivirea optima si rezistenta ridicata a materialelor din care sunt fabricate piesele de schimb si consumabilele pe care le gasesti in depozitul nostru asigura ca vehiculele si echipamentele tale functioneaza fara probleme. Un astfel de simering cilindru inclinare Bobcat S205 este unul folosit in etansarea bucsei. Piesa noastra de schimb are un rol important in bunul mers al miniincarcatorului tau. Articolul este fabricat in uzine dintre cele mai updatate din punct de vedere tehnologic, iar achizitia acestuia se va dovedi a fi una inspirata!
Vehiculele din intreaga lume au nevoie de astfel de piese de transmisie. Depind de ele. Iar noi ti le prezentam si promovam pe acelea care sunt cotate ca fiind dintre cele mai rezistente! Apeleaza cu incredere la sfaturile consultantilor nostri! Doar asa vei alege corect si informat!

Un simering cilindru inclinare Bobcat S205 este un produs sigur!
Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Componenta propusa de noi ajuta la etansarea bucsei, protejeaza de praf si impuritati.

Consultanta gratuita dedicata tie!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Garantie
Un simering cilindru inclinare Bobcat S205 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie!

Livrare
Un Simering cilindru inclinare pentru miniincarcator Bobcat S205 este alegerea corecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri!

Montaj
Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime = 32 x 38 x 3 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura