Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering cilindru inclinare miniincarcator Bobcat S185

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
L1WXVH43-RA
Out Of stock
Descriere
Componentele de uzura duc o munca grea si importanta! Ai nevoie ca principalele piese din angrenajul miniincarcatorului tau sa fie pazite. Pazite de praf. Pazite de impuritati. Pazite in fata defectiunilor care pot fi evitate! Asta face si acest simering cilindru inclinare Bobcat S185 ce te asteapta in depozitul nostru, aflandu-se la o oferta dintre cele mai faine! Simeringul, in general, reprezinta o garnitura de etansare, care se monteaza pe un organ, fiind folosit pentru etansarea arborilor din interiorul motoarelor sau a altor componente ce necesita izolare intre interior si mediul exterior.
Acesta a fost creat cu scopul de a mentine praful si impuritatile la distanta fata de componenta principala! Simeringul propus de noi este un produs rezistent si sigur pe care il gasesti in depozitul nostru, un produs de calitate, ce poarta semnatura Bobcat!

Un simering cilindru inclinare Bobcat S185 este un produs de top!
Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Componenta propusa de noi ajuta la etansarea bucsei, protejeaza de praf si impuritati.

Consultanta gratuita, ceas de ceas!
Ne implicam activ pentru ca tu sa ai toate informatiile necesare, chiar inainte sa faci vreo achizitie. Departamentul nostru de consultanta tehnica si suport clienti iti sta la dispozitie neconditionat!

Garantie
Un simering cilindru inclinare Bobcat S185 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Documentele produselor achizitionate sunt certitudinea de care ai nevoie!

Livrare
Un Simering cilindru inclinare pentru miniincarcator Bobcat S185 este alegerea corecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea va fi realizata prin cei mai seriosi si rapizi curieri!

Montaj
Montajul corect, executat ca la carte, este un must! Este vital pentru bunul mers al utilajului tau ca acesta sa beneficieze de cea mai buna mentenanta. Asigura-te ca echipa de mesteri face treaba buna!

Specificatii tehnice

• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime = 32 x 38 x 3 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura