Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering cilindru inclinare miniincarcator Bobcat S160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
WCO5FINX-RA
Out Of stock
Descriere
Un simering potrivit utilajului pe care il administrezi se alege tinand cont de mediul de etansare, temperatura, presiunea, viteza de rotatie a arborelui, expunerea la praf si apa, dimensiunile sale sau materialul din care este construit. Acest simering cilindru inclinare Bobcat S160 este un produs ideal daca interesul tau este sa etansezi corect bucsa unui miniincarcator! Te vei bucura sa il descoperi la o oferta super faina, asa ca, iata, e win-win situation!

Noi avem un depozit modern, extrem de bine aprovizionat si dotat dupa cele mai noi standarde in domeniu, pentru a ne asigura ca tu vei avea exact piesa de schimb de care ai nevoie, imediat cum plasezi o comanda. Suntem superi rapizi! Este excelent sa gasesti intr-un singur loc tot necesarul de care ai nevoie!

Un simering cilindru inclinare Bobcat S160 este un produs de top!
Asa cum procedam de fiecare data, si in cazul acestei piese iti vom recomanda sa acorzi atentie catorva aspecte. Acest simering este un produs necesar pentru utilajul tau! Componenta propusa de noi ajuta la etansarea bucsei, protejeaza de praf si impuritati.

Consultanta gratuita este sursa ta de informatie!
Ne dorim ca tu sa ai la dispozitie toate resursele pentru bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Cu noi alaturi de tine, munca devine mai sigura, iar tu esti in fiecare secunda informat! Iar toate acestea se intampla fara costuri extra.

Garantie
Un simering cilindru inclinare Bobcat S160 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este extrem de importanta! Nu poti lucra linistit fara documentele piesei cumparate!

Livrare
Un Simering cilindru inclinare pentru miniincarcator Bobcat S160 este alegerea corecta pentru vehiculul tau, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Livrarea nu trebuie sa fie un moment de stres! Ne-am dat tot interesul pentru a afla care curieri sunt cei mai seriosi si colaboram doar cu ei!

Montaj
Cand achizitionezi piesele de schimb necesare pentru unul dintre utilajele pe care le administrezi, asigura-te ca acestea sunt montate corect! Montajul este o actiune importanta, de mare impact asupra bunului mers al utilajului tau!

Specificatii tehnice

• Diametru interior x Diametru exterior x Inaltime = 32 x 38 x 3 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura