Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dispersor Komatsu 885111117

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu 885111117
Cod produs
FDVP1N49-SC
Out Of stock
Descriere
Daca alegi un dispersor Komatsu 885111117 de la noi din depozit, problema este ca si rezolvata. Nu te ingrijora de celelalte amanunte, avem solutii si pentru ele. Ambalam piesa cum trebuie, ca sa nu se deterioreze pe drum. Cum ar fi sa se sparga inainte de momentul din exploatare cand ar trebuie sa se sparga. Poate la altii, dar nu la noi. O livram astfel incat sa ajunga la tine in maxim 24 de ore.
Stim si cine poate sa o monteze, astfel incat sa isi indeplineasca asa cum trebuie functiile. Indiferent unde te afli. Problema aceasta e rezolvata integral.

Nu suntem singuri pe aceasta piata. Mai sunt depozite aprovizionate, mai sunt bussines-uri solide in sector, oameni priceputi ca sa te consilieze. Noi nu ne dispretuim competitorii. Credem, mai degaba, ca au nevoie de noi cum avem si noi nevoie de ei. De felul cum lucram noi, depinde sanatatea parcului de utilaje care lucreaza in tara, iar de sanatatea acestui parc depinde calitatea lucrarilor mari industriale sau de constructii. La final, de noi depinde calitatea vietii noastre, a fiecaruia. Tratam pe toti actorii din piata cu respect si consideratie pentru munca lor. Si incercam sa le fim o inspiratie.

Dispersor Komatsu 885111117 - ochi de tigru!
O asemenea lampa stop spate este o piesa care asigura vizibilitatea in timpul lucrului. Indeplineste mai multe functii si este foarte importanta mai ales in ce priveste lucrul in siguranta si reducerea riscurilor de accidente. Aceste functii sunt :
• Semnalizarea
• Lumina de pozitie/franare
• Element reflectorizant

Doar o vorba sa-ti mai spun!
Avem o echipa de consultanti cum alta nu este. Sunt entuziasti, sunt empatici si sunt gata sa-ti impartaseasca din cunostintele lor tehnice. Sfaturile lor sunt binevenite si stiu sa personalizeze daca problema tehnica este una speciala. Desigur primesti toate informatile gratuit. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi o piesa de schimb, in mod automat faci calculul bugetului alocat cheltuielii. Desigur ca prima ta grija este ca produsul sa fie unul rezistent la lucru dar si in timp. Ca sa beneficiezi de siguranta achizitiei acestui dispersor Komatsu 885111117 sa stii ca vei primi in pachet, pe langa actele de origine, si un certificat de garantie. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie.

Tot ce trebuie sa stii este faptul ca vei primi aceasta lampa stop spate Komatsu 885111117 comandata rapid, sigur si perfect protejata. Avem mare grija cu manipularea si cu ambalarea piesei, iar livrarea o facem numai prin cele eficiente firme de curierat rapid. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Coletele ajung la tine in cel mai scurt timp.

Montajul este o etapa importanta in intretinerea si functionarea, pe termen lung, a unei piese de schimb. De aceea ai grija ca montajul sa fie corect efectuat. Nu ezita sa apelezi la un atelier de specialitate ca sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist. La nevoie iti recomandam noi unul, oriunde in tara.

Specificatii tehnice
100x100x55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura