Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dispersor pentru buldoexcavator Komatsu WB93S-5

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93S-5
Cod produs
D8AP4VI3-SC
Out Of stock
Descriere
Acest dispersor buldoexcavator Komatsu WB93S-5 este un accesoriu simplu, foarte uzual, si care nu ocupa mult loc nici in rafturi, nici in atentie. Poate ca nu contribuie la munca in sine a utilajului, nu trage din greu precum cupa, de pilda. Insa largeste aria de exploatare si pentru conditii vitrege (ceata, ploaie), ba chiar si pentru orele tarzii din noapte.

Il avem in depozit si se poate monta si pe buldoexcavator Komatsu WB93S-5E0.

Depozitul nostru este o mica policlinica. Aici vii cu utilajul tau de manuta pentru consult si tratament. Fie ca are o coasta fisurata, fie ca i-a iesit un cos. “Medicii” nostri specialisti au tratamentul care ii trebuie. Ii ofera respectul care i se cuvine si va intampina fara sa stati la coada. Si fara sa va solicite atentii. Poate doar atentia. Ca sa stie ce sa ii prescrie. Apeleaza-i cu incredere si vei primi cea mai buna asistenta. Consultul este gratuit.

De ce un dispersor buldoexcavator Komatsu WB93S-5 si nu altul?
Aceasta lampa stop spate iti asigura vizibilitatea in timpul exploatarii utilajului tau. Sunt “ochii tai” atunci cand masina lucreaza. Lucrand intr-un mediu expus, exista riscul ridicat ca dispersorul sa se sparga. Este o piesa pe care ne-o soliciti destul de des. Este o componenta isteata cumuland aceste functii :
• Semnalizare
• Lumina de pozitie/franare
• Element reflectorizant

Reusesti daca ne intrebi!
De la noi nu obtii doar o piesa de schimb, ci si recomandari valide pentru intretinerea ei. Iti asiguram asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Restul este gratuit.

Cumpara cu incredere de la noi acest dispersor pentru buldoexcavator Komatsu WB93S-5. Nu ai cum sa dai gres pentru ca este o piesa rezistenta si fiabila. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Echipa noastra face toate diligentele pentru a expedia cat mai repede, astfel incat tu intri in posesia piesei comandate in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Exista si varianta de a veni la sediul nostru pentru a ridica personal aceasta lampa stop spate Komatsu WB93S-5. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Piesa cu care o inlocuiesti pe cea defecta are nevoie de un montaj corect. Daca iti doresti durata lunga de functionare respecta sfaturile noastre precum si indicatiile producatorului si permite doar interventiile unui mecanic autorizat. Asa vei avea garantia ca primesti un serviciu calificat, iar piesa de schimb va functiona optim.

Specificatii tehnice
100x100x55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura