Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Dispersor pentru buldoexcavator Komatsu WB91R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB91R WB91R-2 WB91R-5
Cod produs
YQUS9LI5-SC
Out Of stock
Descriere
Acest dispersor buldoexcavator Komatsu WB91R este un produs de cea mai buna calitate. Din acest motiv il avem permanent pe rafturi. Desi pare fragila este o piesa destul de rezistenta. Insa fiind expusa odata cu caroseria, sunt sanse mari sa o pateasca datorita lovirii sau altor tipuri de socuri care apar in exploatare. Daca vrei mai multe detalii, precum si o identificare corecta, colegii nostri iti vor oferi cele mai bune sfaturi.

Ca, de pilda, ca piesa este compatibila si cu modelele de utilaj Komatsu WB91R-2, Komatsu WB91R-5, Komatsu WB91R-5E0.

Luati-va putin timp si priviti indelung un buldoexcavator. Dar nu ca utilajul pe care il aveti in curte si cu care trebuie sa sapati azi nu stiu ce volum de metri cubi de pamant. Si nici ca masina de bani cu maneta din care curg monede la fiecare metru inaintat in opera. Ci ca obiectul superb si complex care este.

La forma lui maestuoasa si la cat de inteligent sunt toate dispuse astfel incat masa aceasta imensa de metal sa actioneze atat de unitar si suplu. Inteligenta pura convertita in tehnica pura. Imprieteniti-va cu el. E genul de partener care nu te tradeaza niciodata.

De ce un dispersor buldoexcavator Komatsu WB91R si nu altul?

Aceasta piesa iti asigura vizibilitatea in timpul exploatarii utilajului tau. Sunt “ochii tai” atunci cand masina lucreaza. Lucrand intr-un mediu expus, exista riscul ridicat ca dispersorul sa se sparga. Este o piesa pe care ne-o soliciti destul de des. Este o componenta isteata, cumuland aceste functii:

• Semnalizare
• Lumina de pozitie/ franare
• Element reflectorizant

Reusesti daca ne intrebi!
De la noi nu obtii doar o piesa de schimb ci si recomandari valide pentru intretinerea ei. Iti asiguram asistenta atunci cand utilajul tau sufera defectiuni. Ii putem da un diagnostic rapid pe baza informatiilor tale si iti putem face cele mai potrivite propuneri pentru repunerea masinii in functiune. Totul contra unui simplu apel telefonic. Restul este gratuit.

Cumpara cu incredere de la noi acest dispersor pentru buldoexcavator Komatsu WB91R. Nu ai cum sa dai gres pentru ca este o piesa rezistenta si fiabila. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Echipa noastra face toate diligentele pentru a expedia cat mai repede, astfel incat tu intri in posesia piesei comandate in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs. Exista si varianta de a veni la sediul nostru pentru a ridica personal produsele. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Piesa cu care o inlocuiesti pe cea defecta are nevoie de un montaj corect. Daca iti doresti durata lunga de functionare respecta sfaturile noastre precum si indicatiile producatorului si permite doar interventiile unui mecanic autorizat. Asa vei avea garantia ca primesti un serviciu calificat, iar piesa de schimb va functiona optim.

Specificatii tehnice

100x100x55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura