Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piesa articulatie cupa Bobcat 6589229

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 6589229
Cod produs
7UAY9RJ5-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta piesa articulatie cupa Bobcat 6589229 a sosit. Ieri ai solicitat-o iar acum este la tine. Ai vazut ce simplu este cand apelezi la profesionisti? Ai sunat, ai cerut o piesa si ce ai primit este exact ce iti trebuia. Nimeni nu are nevoie de complicatii, sau de scuze, sau de amanari. Utilajul nu functioneaza cu ele. Utilajul functioneaza cu o piesa excelenta primita la timp. Noi pentru tipul acesta de raspuns lucram. Banii, afacerea sunt doar o consecinta. Satisfactia lucrului bine facut conteaza cel mai mult.

Ne definim activitatea ca una eminamente de suport. Noi facem lucrurile sa functioneze acolo unde se impiedica. Noi suntem cei de la celalalt capat al convorbirii telefonice atunci cand suni si strigi „help!”. Noi suntem cei care iti oferim cele mai bune sfaturi after acquisition si tot noi iti trimitem piesa de schimb dorita. Oricare, you name it. Noi asiguram spatele oricarei afaceri industriale sau de constructiii solide. Noi suntem ingerul pazitor de pe umerii utilajului tau.

Piesa articulatie cupa Bobcat 6589229 - un sprijin ideal pentru tine!
Aceasta piesa are rolul de a asigura mobilitatea cupei, fiind direct raspunzatoare de inchiderea sau deschiderea acesteia. Totodata, ea este elementul de legatura dintre cupa si cilindrul ei de actionare. Este foarte important ca aceasta articulatie sa functioneze in parametri normali, altfel utilajul tau se va plimba prin santier fara rost.

Cere o oferta, primesti chiar mai mult!
Desigur, poti face o comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Totusi, daca iti trebuie mai mult, apeleaza la consilierii nostri tehnici. Simpatici si smart. Iti vor da detaliile necesare sa te asiguri ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva. Aici nu exista nu se poate. Intreaga consultanta este gratuita.

Defectiunile din fabrica sunt rare. De regula, aceasta piesa articulatie cupa Bobcat 6589229 este o piesa rezistenta la conditii deosebite. Totusi, vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Aceasta piesa articulatie cupa Bobcat 6589229 trebuie sa ajunga la tine. Ne ocupam responsabil de acest lucru. Poti ridica produsul direct de la depozit. Sau iti putem expedia piesa cu curieratul rapid si ajunge in 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Un utilaj bun poate fi reparat cu o piesa buna doar de un mecanic bun. Pe langa piesa noi iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Nu te lasam pana nu e gata.

Specificatii tehnice

• 2 gauri cu diametru de 28mm, la 212mm distanta una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura