Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot blocare prindere cupa Bob-Tach Bobcat 642

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 642
Cod produs
7V9X0WSI-AT
Out Of stock
Descriere
Daca nu te multumesti cu jumatati de masura si pui accent pe calitate pana in cel mai mic detaliu, te afli in locul potrivit! Iti recomandam un pivot prindere cupa Bob-Tach Bobcat 642 impecabil pentru o fixare desavarsita a cupei. O componenta de calitate superioara, ce nu se lasa coplesita cu una, cu doua de uzura, ramanand la datorie mult timp de acum incolo. Bucura-te de o functionare impecabila cu o piesa originala Bobcat!

Este important sa actionezi la timp cand constati semne de uzura pe ici pe colo. Nu-ti lasa utilajul sa astepte prea mult piesele de care are nevoie pentru a functiona din nou la capacitate maxima. Nici noi nu te lasam sa le astepti, facem totul pentru a ti le livra in cel mai scurt timp. In plus, iti oferim suport tehnic adaptat nevoilor tale, sa nu-ti mai pierzi nici timp, nici neuroni in cautarea solutiilor potrivite. Suna-ne!

Pivot prindere cupa Bob-Tach Bobcat 642 - calitatea face diferenta!
Fiecare piesa isi are rolul sau bine definit si nu poti neglija vreuna daca te astepti ca utilajul tau sa functioneze macar in parametri optimi. Cu mic cu mare, componentele utilajului tau isi dau silinta sa colaboreze ca intregul mecanism din care fac parte sa-si poata indeplini misiunea. Acest pivot este un element de fixare absolut necesar pentru scopul in care iti folosesti utilajul. El face legatura intre manerul si cuiul de blocare al Bob-Tach-lui pentru a fixa cupa la locul ei. Atunci cand constati semne de instabilitate, nu lasa lucrurile asa. Verifica starea elementelor de fixare si actioneaza!

Consultanta gratuita pentru tine!
Pentru ca nu-i intotdeauna simplu sa gestionezi problemele tehnice, ne-am gandit ca ti-ar prinde bine sa poti apela la persoane specializate care sa te ajute sa descalcesti itele. O defectiune aduce cu sine numai neplaceri si o sumedenie de intrebari. Nu te framanta cu ele, pune-le specialistilor nostri si iti vor furniza raspunsuri concrete, clare, sintetizate pe problema cu care te confrunti. Iti va fi mult mai simplu si vei avea rezultate maxime la capitolul eficienta. Mai ales ca nici nu te costa vreun leu consultanta. Contacteaza-ne fara sfiala!

Garantie
Calitatea superioara a acestui pivot blocare prindere cupa Bob-Tach pentru miniincarcator Bobcat 642 este atestata de un certificat de garantie care acopera eventualele defecte de fabricatie. Timp de 6 luni de la data achizitiei poti folosi oricand acest certificat, desi nu credem ca va fi nevoie. Il regasesti in colet, alaturi de factura.

Livrare
Graba nu strica treaba atunci cand este vorba de livrare. Dimpotriva! Ne miscam super rapid si iti expediem acest pivot prindere cupa Bob-Tach Bobcat 642 de indata ce ne contactezi online sau telefonic pentru a pune la punct toate detaliile. Iar daca esti pe-aproape si vrei sa ne vizitezi, poti ridica si personal produsul. Sediul nostru se afla in apropierea Capitalei!

Montaj
Toate ca toate, dar de cum se desfasoara interventia tehnica depinde functionarea optima a piesei si, implicit, a utilajului tau. Poate nu te-ai gandit, insa un montaj defectuos poate compromite si noua piesa dar si altele conexe. Ca sa nu risti nimic, apeleaza la un profesionist! Vrei sa-ti trimitem noi unul? Discuta cu cei din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice

Furca cu 2 gauri, de diametru 12,8mm
Diametru - 16mm
Diametru - 20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura