Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Piesa articulatie cupa Bobcat 7113545

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 7113545
Cod produs
1CPRGM2A-SC
Out Of stock
Descriere
O asemenea piesa articulatie cupa Bobcat 7113545 se afla cu siguranta in depozitul nostru. Ea nu trebuie sa ii lipseasca nici utilajului tau, atunci cand are nevoie. Piesa este astfel conceputa incat sa reziste celor mai grele manevre. Fara ea, cupa excavatorului tau ar ramane suspendata in aer si nu si-ar mai putea indeplini functiile. Ea are nevoie, in primul rand, de flexibilitate. Cum flexibili suntem si noi. Ajunge sa vorbim o singura data. Try us!

Nu este simplu sa lucrezi in aceasta industrie. Modelele de piese de schimb sunt nenumarate, iar asta poate face ca decizia ta sa fie greoaie. Adauga la aceasta, celelalte variabile: montajul piesei, calitatea produsului, rapiditatea livrarii, siguranta pieselor de schimb si multe altele. Nu poti sa cauti sa rezolvi fiecare din acestea in alta parte. E inuman. Ai nevoie de cineva care sa aiba solutii la toate, care sa aiba un pachet. Aceia suntem noi. Doar suna-ne si vei fi incantat de pachetul nostru de servicii.

Piesa articulatie cupa Bobcat 7113545 - utilajul tau merita cele mai bune produse de pe piata!
Aceasta piesa are rolul de a asigura mobilitatea cupei, fiind direct raspunzatoare de inchiderea sau deschiderea acesteia. Totodata, ea este elementul de legatura dintre cupa si cilindrul ei de actionare. Este foarte important ca aceasta articulatie sa functioneze in parametri normali, altfel utilajul tau se va plimba prin santier fara rost.

Cere o oferta, primesti chiar mai mult!
Desigur, poti face o comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Totusi, daca iti trebuie mai mult, apeleaza la consilierii nostri tehnici. Simpatici si smart. Iti vor da detaliile necesare sa te asiguri ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva. Aici nu exista nu se poate. Intreaga consultanta este gratuita.

Defectiunile din fabrica sunt rare. De regula, aceasta piesa articulatie cupa Bobcat 7113545 este o piesa rezistenta la conditii deosebite. Totusi, vom dubla increderea ta cu un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Aceasta piesa articulatie cupa Bobcat 7113545 trebuie sa ajunga la tine. Ne ocupam responsabil de acest lucru. Poti ridica produsul direct de la depozit. Sau iti putem expedia piesa cu curieratul rapid si ajunge in 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Un utilaj bun poate fi reparat cu o piesa buna doar de un mecanic bun. Pe langa piesa, noi iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Nu te lasam pana nu e gata.

Specificatii tehnice

• 2 gauri cu diametru de 28mm, la 212mm distanta una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura