Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Solenoid pentru miniexcavator Bobcat 334

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 334
Cod produs
UYWAVBSD-SC
Out Of stock
Descriere
Acest solenoid miniexcavator Bobcat 334 isi asteapta randul sa intre in opera aici, la noi in depozit. Este fabricat cu atentie la detalii, fiind o piesa de mici dimensiuni si cu o multime de componente. Ea e mica, dar face sa functioneze utilajul mare. Este o piesa rezistenta si fiabila si participa curajoasa la efortul comun. Piesele de schimb pe care ti le oferim sunt cum suntem noi, curajoase si dornice de a-si demonstra calitatea. Incearca-le!

Ca sa reusesti in business nu inseamna sa ai acces la nu stiu ce secret. Sau sa descoperi vreo piatra filozofala. Inseamna, poate, doar sa fii atent la nevoile clientilor sau partenerilor tai. Inseamna sa te ingrijesti sa nu lasi nici un loc in raft neocupat. Inseamna sa ai o echipa spirt. Inseamna sa stii sa o motivezi si sa ii insufli spiritul de invingator. Inseamna, pana la urma, sa-ti faci treaba fara sa te abati de la drumul drept. Noi asa suntem. Vino langa invingatori.

Solenoid miniexcavator Bobcat 334 - comanda acum si primesti piesa de schimb in timp util!
O asemenea bobina oprire motor are responsabilitatea de a opri alimentarea pompei de injectie, atunci cand se doreste oprirea motorului. Are nevoie de o atentie speciala, fiind o piesa care cuprinde componente sensibile la indoire si torsionare repetate. Te sfatuim sa nu o lasi abandonata, sau pe mana oricui. Chiar daca e draguta ca o jucarie, nu este una. Fara ea motorul sufera.

Vorbeste cu noi cand utilajul tau are nevoi
Bine ai venit la depozitul nostru. Iti place? Noi ne mandrim cu el. Si sa stii ca e si contributia ta aici. Si pentru asta iti multumim. Si nu doar asa. Ne-am setat sa iti oferim toata consultanta de care ai nevoie, gratuit.
Colegii mei iti ofera o identificare corecta a piesei ca aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. O recomandare sigura pentru un mecanic bun. Si mai avem. Totul gratuit.

Garantia pe care ti-o oferim nu este un amanunt oarecare. Poti avea ghinionul sa primesti un solenoid pentru miniexcavator Bobcat 334 cu defect de fabricatie. Vei gasi, asadar, in pachet un certificat de garantie 6 luni pentru defecte de fabricatie. Esti acoperit acum.

Orice piesa se livreaza usor, daca te sfatuiesti cu consultantii nostri. Ei iti vor pune toate optiunile pe masa. Fie ne contactezi telefonic, fie ne scrii pe site, pentru noi inseamna acelasi lucru. Iar aceasta electrovalva miniexcavator Bobcat 334 comandata urmeaza sa fie livrata in 24 de ore, cu plata ramburs. Piesa poate fi ridicata si personal daca ne faci o vizita la sediu. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Daca ai nevoie de un ajutor la montajul piesei comandate si nu numai, ne face placere sa iti spunem ca poti conta pe noi chiar si pentru asta. Iti punem oricand la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti extrem de priceputi. Colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, in regim de urgenta din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice

• Are trei fire
• Se fixeaza prin cele 2 gauri de 7 mm, aflate la 65 mm una de alta
Trimite mesaj
Din Gura in Gura